Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.1k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Beogradu sam, dosao za praznike. Jeste grozno i haoticno. Sutra malo vise.

• Zaboravan
    Zaboravan

Saudi Arabia has been chosen as the chair of the UN commission that is supposed to promote gender equality and empower women around the world. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/27/

• JozoMujica
    JozoMujica

Ode jedan dobar čovek... https://n1info.rs/svet/preminuo-bivsi-predsednik-urugvaja-hose-muhika/

Posted Images

4 minutes ago, vememah said:

ma super je izvor. bacio sam pogled na par naslova, reko da te pohvalim kecman

40 minutes ago, vememah said:

.

Ne fali u principu nista, nijednom mediju ne fali nista ako se cita sa kritickim razmisljanjem.

Konkretno ovaj tekst, cak i ne navodi eksplicitno, on insinuira i trazi problem u tome sto je...

Rus bio u Rusiji, mnogo puta, vise od 50 x valjda.

Sugerise povezanost Durova sa sluzbama, koristeci leak iz FSB koji je objavljen UPRAVO na TG Durova.))

I o tome ni slova.

Jel tebi to normalno?

Pri tome, you tube je samo ove godine ugasio 2000 ruskih kanala, i uopste se ne stide obrazlozenja, da "podrzavaju Rusiju i kritikuju Ukrajinu i zapad"..

Jos od pre rata bilans je verovatno par desetina hiljada.

Ajde nekako sve rusko, svim "sankcionim" opoziconerima Zelenskog , Arestovichu i nekoliko desetina drugih YOU TUBE je takodje blokirao kanale u Ukrajini.

Tviter je u principu blokirao vecinu ruskog sadrzaja jos pre rata, cak i jebeni sterilni RIA.. Nisu svi prigozinovi botovi.

Zukerberg sam priznao cenzuru i pritiske na njega.

Problem je Durov... Gde za tri klika jos mozes da prosetas od Skabaeve ako hoces naravno , prelistas sve zapadne medije , pogledas o cemu pise ukrajinski Union ili Truha ili svi ostali..

.

Edited by barba

@vememah zar ne vidiš da je jedini dobar izvor onaj koji ne kritikuje Putinov režim i njegovog potrčka iz Telegrama? Sve ostalo je 3ABEPA neonacista, izdajnika i belosvetskih plaćenika.

8 hours ago, dragance said:

@vememah zar ne vidiš da je jedini dobar izvor onaj koji ne kritikuje Putinov režim i njegovog potrčka iz Telegrama? Sve ostalo je 3ABEPA neonacista, izdajnika i belosvetskih plaćenika.

.

Cerekanje ispod postova i uklizavanje sa obe noge na ravnom mestu, verujem da ti nesto znaci u zivotu.

Da sam hteo da nataknem na kitu portal, uradio bih to jos sinoc.

Clanak je napisan tako da je cak vememah izasao sa tim da je Durov taj koji je blokirao Navalnog. Verovatno imajuci u vidu pedigre Nezavisne Gazete.

Prvo ne ukazu izvor za clanak koji opisuje dogadjaje stare 3 i 6 godina...

...A onda, cudesno zaborave da napisu da su prvi App Navalnog skinuli Apple i Google.

I da su ih za to pljunili svi od opozicije preko nezavisnih novinara do Marka Rubia koji ih je optuzio za saucesnistvo u cenzuri despotskog autoritarnog rezima.

Ovaj izvor je za tebe verodostojan predpostavljam:

IMG_20250930_164923.jpg

Mozda neko misli da se ovako pisu ozbiljni tekstovi. Mislim da se tako pise samo narucen tekst.

Verovati slepo napisanim slovima, nije bas nesto nova ideja, jedno 2 hiljade godina su ljudi verovali i da more moze da se razdvoji i da covek hoda po vodi.

Danas samo oni sa IQ 78.

.

Edited by barba

Ipak onaj lik što botuje za Sjevernu Koreju ostaje najveća lutka foruma. Ovi ruski navijači su stereotipni, posledično nezanimljivi.

Koliko primjećujem svaki narod koji je imao posla sa Rusijom želi da od iste pobjegne glavom bez obzira.

One zemlje koje imaju nesreću ruskog komšiluka koliko vidim cinculiraju i mjerkaju momenat bježanije poput Azera npr...

Jedino se u ovim krajevima balavi na Rusiju, možda zato što nismo osjetili rusku čizmicu. Ajde Crnu Goru i da razumijem, guzica je mjera čoeka, a Rusi je fino pune gujsce primorcima.

Ali u Srbiju...

Što je najjače, balavljenje na Putina, a Rusi koji žive po Srbiji i Crnoj Gori od njega utekli uglavnom think

On 30.9.2025. at 6:18, Marcus Wulffings said:

Talibani ugasili internet

krsta.php.gif

BBC News
No image preview

Afghans rejoice as internet returns after Taliban blackout

A 48-hour shutdown imposed by the Taliban government hit firms, flights and risked further isolating women.

• Popular Post

Rama bogotac

1 minute ago, theanswer said:

Rama bogotac

Spremio sam tab sa ovim Big dog small dog memom za Ramu kad Trampara ovo vidi...fantom

Morao je gnom da ga potapše po obrazu... Priznajem, Rama ima više samokontrole nego ja, ja bih mu veselo spustio direkt u njonju.

20 minutes ago, zorglub said:

Morao je gnom da ga potapše po obrazu... Priznajem, Rama ima više samokontrole nego ja, ja bih mu veselo spustio direkt u njonju.

ne bi utece ko zec

Srecom Trampara nije zlopamtilo.... vesala2

Ajd cak je i simpaticno jer je sama postovala na svom instagramu.

Milion puta veci problem je sto joj neretko mozak totalno zabaguje.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.