Heaviside Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 2 hours ago, Tpojka said: Christopher Ward? Dobri! C65 na primer, a i još neki. Na širem su spisku, još se lomim. Jebe me što nisam uspeo da ih nađem da ih probam.
Heaviside Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 5 minutes ago, Milošica said: @Heaviside Jel beše bila diskusija o Duškovom i Željkovom satu? Tu sam, moram priznati, #timduško. Jes. I meni bio bolji Duškov. Jeste zlatan što ne volim previše, ali ipak legendarni model. Samo što mi se čini da Željko ima kolekciju dok je Duško veran svom royal oak-u. Nisam ga video bez njega. Nosi takav sat, još zlatan na treningu 1
Milošica Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 4 minutes ago, Heaviside said: Jes. I meni bio bolji Duškov. Jeste zlatan što ne volim previše, ali ipak legendarni model. Samo što mi se čini da Željko ima kolekciju dok je Duško veran svom royal oak-u. Nisam ga video bez njega. Nosi takav sat, još zlatan na treningu To je zato što mi Device uglavnom ne volimo da gomilamo stvari, ali ono što imamo uglavnom mora biti dobro. 2
Heaviside Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a šta nosi željko? U tom poređenju je bio VC overseas chronograph. Ima i rolex submariner. Mislim da ima i on neki royal oak ali ružnjikava neka varijanta. Mislim, sve top satovi naravno. Doduše Sub je meni bezvezan sat za te pare ali do mene je, ima kultni status. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 royal oak, na ruku ne bih stavio al zato na code 11.59 vilica ispada
zorglub Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 23 hours ago, askeladden said: Robusniji kais na ovaj jeftin military i za nikakve pare perfektan sat za posao.Ne zapinje,ne osecam ga na ruci. Za svaki slučaj... gde si ga uzeo?
askeladden Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 (edited) 5 minutes ago, zorglub said: Za svaki slučaj... gde si ga uzeo? E bay.https://www.ebay.com/itm/254366935257?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=JcOkTlcrSNa&sssrc=2349624&ssuid=ayel6Q_FTFC&var=&widget_ver=artemis&media=COPY i ovako neka narukvica samo 18mm NOK 108.69 25% Off | Canvas And Leather Watchband 20MM 22MM Black And Green Men's Military Watch Strap Handmade Bracelet https://a.aliexpress.com/_mNBAoni Edited May 1, 2023 by askeladden 1
namenski Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 (edited) 1 Старац Фочо од стотину љета, ali vazantm, morao je, posle svih lokalnih pokusaja cak u fabriku koja ga je ljubazno doterala u red, odbila da naplati ruke i materijal i zahvalila se na lojalnosti... Edited July 27, 2023 by namenski 5
Čutura Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 On 30. 4. 2023. at 14:36, zorglub said: Ne, ali svaki put kad prođem wus kao da ih je još 7 iskočilo odnekud. Ja sam ultra-budget friendly orijentisan, ne bacam oči ni na šta preko 3 glave
bios Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Odlepio mi Edifice Nisam ga koristio neko vreme, danas ga uzmem i vidim da zuri nesto manje od 2 sata, a trebalo bi periodicno da se konektuje preko BT sa aplikacijom na telefonu i odradi sync. Pokrenem app i imam sta da vidim- Edifice app vise ne radi, treba da se predje na Casio Watches app. Ima i transfer podataka. Ok, uradim to, pokrenem manuelno sync, u aplikaciji sve izgleda kako teba ali na satu i dalje pogresno vreme. Sad cu da vidim ima li ista pametnije od vracanja na fabricka podesavanja
Velocipede Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Od kad su aktuelni pametni satovi, ne nosim "obične"... U kolekciji imam samo jedan, 12,13 godina star Lorus (valjda je to najjeftiniji Seiko brend)... Sad ću malo da ga sredim, možda ga nekad stavim na ruku 1
Zet Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Što se tiče pametnih satova, da li je bezbedno puniti isti kablom sa slike? Jedan izlaz je za sat, drugi za telefon.
Recommended Posts