April 30, 20231 yr A ovi mikro i kikstarter brendovi? Čini mi se da gomila njih ima satove koji odgovaraju tvojim prohtevima.
April 30, 20231 yr 10 hours ago, Heaviside said: Kolega baš pre neki dan uzeo ovakav ili minimalno drugačiji, otišao do Soluna da kupi. Platio 6k, a kod nas je 8.2k, tako nešto.
April 30, 20231 yr Ima za oko 5k nov da se nađe. Moj ćale ima spitfire verziju, stariji model. Fantastičan sat, ali ipak mi je portugieser lepši. Doduše i skuplji je.
April 30, 20231 yr 6 hours ago, zorglub said: A ovi mikro i kikstarter brendovi? Čini mi se da gomila njih ima satove koji odgovaraju tvojim prohtevima. Ima dobrih. Baltic mi se sviđa na primer. Generalno ima još dosta satova koje bih uzeo ali nisam hteo da preterujem. Ibovako sam naveo tipa 15 modela. Izbaciću popodne širi spisak Imaš neki tip za dobar mikro brend? Edited April 30, 20231 yr by Heaviside
April 30, 20231 yr Ne, ali svaki put kad prođem wus kao da ih je još 7 iskočilo odnekud. Ja sam ultra-budget friendly orijentisan, ne bacam oči ni na šta preko 3 glave
April 30, 20231 yr 4 hours ago, Heaviside said: Ima za oko 5k nov da se nađe. Moj ćale ima spitfire verziju, stariji model. Fantastičan sat, ali ipak mi je portugieser lepši. Doduše i skuplji je. Vidim da je Portugieser sada oko 20k€. Prije 8 godina kostao je 10k€. IWC je (cini mi se) jedina svajcarska fabrika satova koja se nalazi na njemackom govornom podruciju.
April 30, 20231 yr 32 minutes ago, zorglub said: Ne, ali svaki put kad prođem wus kao da ih je još 7 iskočilo odnekud. Ja sam ultra-budget friendly orijentisan, ne bacam oči ni na šta preko 3 glave Robusniji kais na ovaj jeftin military i za nikakve pare perfektan sat za posao.Ne zapinje,ne osecam ga na ruci.
April 30, 20231 yr @askeladdenKjut je, još i solar, ali na mom zglobu već i 38mm izgleda kao dugme od košulje, za ovaj tvoj piše da je 36.4mm.
April 30, 20231 yr Nosim bez problema i Vintage Timex bullseye od daj Boze 33 mm,imam bas tanke zglobove .
April 30, 20231 yr 5 hours ago, borris_ said: Vidim da je Portugieser sada oko 20k€. Prije 8 godina kostao je 10k€. IWC je (cini mi se) jedina svajcarska fabrika satova koja se nalazi na njemackom govornom podruciju. Ma nije 20k osnovni model. Standardni chronograph model na koji se misli kada se kaže portugieser je 9.2K kataloška cena. Bez chronograph komplikacije je 7.2k. Cene upravo pogledao na njihovom sajtu. Ne drže cenu preterano dobro i već za oko 5k ima da se uzme chronograph polovan sa papirima i kutijom u odličnom stanju. Ti od 20k su od crvenog zlata ili perpetual calendar.
April 30, 20231 yr @Heaviside Jel beše bila diskusija o Duškovom i Željkovom satu? Tu sam, moram priznati, #timduško. Edited April 30, 20231 yr by Milošica