Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mirko kodić like this

:fantom:

:lolol:

Morao sam da guglam ko je 

• Haha 2
Posted

Čovek koji je izveo SrBsku majku na pravi put.

Posted
2 hours ago, Heaviside said:

:lolol:

Morao sam da guglam ko je 

ježim se tih metalnih narukvica, a od zlatnih bacam peglu, i apsolutno sve mi vuku na harmonikški vajb

grunu kilo zlata na ruku i onda mlate njom kad ih snimaju za neki spot

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ježim se tih metalnih narukvica, a od zlatnih bacam peglu, i apsolutno sve mi vuku na harmonikški vajb

grunu kilo zlata na ruku i onda mlate njom kad ih snimaju za neki spot

Sve jasno. I meni je do skoro svaki sat sa metalnom narukvicom bio seljački, rolex posebno, a o zlatu da ne pričam. Zlato mi je i dalje too much, ali ima toliko dobrih satova koji ne idu na kožu, nato ili plastiku. Sad mi se dosta njih sviđa, pa sam i kupio longines sa metalom kao antipod nežnom satu sa kožnom narukvicom koji nosim 10+ godina. 

Raspitivao si se za Tag, pogledaj i Longines, to je respektabilniji brend po meni. Bolji mehanizmi, bolje cene jer Tag mnogo ulaže u marketing, a i značajniji su istorijski i cenjeniji među ljubiteljima satova što je bitno ako nekad poželiš da ga prodaš/zameniš. Ima još brendova ispred Taga za iste ili manje pare, ali su manje zvučni.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Imam 1 svis militeri sa metalnom al ga ne nosim jer sam se ugojio. Tru stori.

• Tužno 3
Posted

Djembeli pokloni ga nekom klincu i usreci ga.

Posted

Nemogu drag mi je, sam sam ga sebi darovao

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Pa zameni narukvicu ako si izgubio linkove ili ne postoji narukvica za taj nivo mišićno-salaste mase?

• Haha 2
Posted
10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Evo nešto k'o za tebe.

• Hvala 1
Posted

kao stvoren

:nobles:

Posted
3 hours ago, Heaviside said:

Pa zameni narukvicu ako si izgubio linkove ili ne postoji narukvica za taj nivo mišićno-salaste mase?

A ne, nekidan sam krenuo da pazarim košulju pa sam u posl momentu odustao. Skapirao sam sa ako sad kupim xxxl, dalje više nema, nema veće košulje ako se još nagojim. 

Tako i za sat, bušenje kašike bajo moj.

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

Srecno, meni je titanijumski prestao da radi posle nekih 10-12 godina i poslao ga direktno u Citizen - vratili ga, kazu previse star, nema delova...

Izgleda da je baterija u pitanju.
Zamenjena i radi sad...
Časovničar mi rekao da sad te baterije prave sve lošije i da sve kraće traju...

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
  • 4 weeks later...
Posted

Prodao sam longines conquest. Volim taj brend pa ću verovatno opet neki njihov sportski da uzmem. Trenutno su mi legend diver, spirit i spirit zulu time glavni favorit. Master kolekcija je lepa, ali mi to pokriva drugi sat, opet i dalje je u konkurenciji. Oris diver 65 mi se takođe sviđa. Nešto sportsko i robusno, metalna narukvica verovatno. Da, Tudor Black Bay 58 mi je odličan ali cena visoka, a tražene je pa razilku od ostalih pobrajanih ne uspevam da nađem za ispod kataloške cene.

IWC pilot i portugieser, omega aqua terra, omega seamsater 300, speedmaster...nešto od toga bih najradije, ali mislim da bi to bio poslednji ekser u kovčeg mog nestabilnog braka. 

longines-mens-heritage-legend-diver-watch-blue-42mm-p35045-52616_image.jpg

20220402_123524.jpg

maxresdefault.jpg

87968219.jpg

the-longines-master-collection-l2-920-4-92-6-detailed-view-2000x2000-101-1667526638.webp

iw371605}-iwc-portugieser-chronograph-iwc0142713.png

images.jpeg

omega-seamaster-seamaster-300-23390412103001-l.png

tudor-m79030n-0001.png

IW329303_detail_front_overview_desktop.jpg.transform.global_image_png_375_2x.jpg

• +1 3
Posted

jery swatch?