Jump to content

Featured Replies

Ima li neko iskustvo sa satom Casio WS-100H to bi trebalo da je ovaj:CasioWS100012.jpgIma na kupindu za 2.500,00 din jel vredi te pare?

• Replies 1.4k
  • Views 151.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla prinova 

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• le petit nicolas
    le petit nicolas

posle natezanja a postom, carinom, postom... stigli magnet satovi. carina skoro 30 odsto, crkli dabogda. al neka, vole deca.        poz

Posted Images

Casio "digitalci" su dobri, teško tu možeš promašiti.

Deluje kao nešto što bih sam nosio u osnovnoj.. Jel imaju Wi-Fi, tačskrin, u čemu je štos?

:DNema. Puno očekuješ za 30$

Burazeru treba nesto jeftino a kvalitetno sa stopericom za trcanje.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Mislim da cu da kupim:T0444302105100.jpg

Casio "digitalci" su dobri, teško tu možeš promašiti.
Tako kaze 99% ljudi. Ja sam onaj 1% kome je zapao primerak koji se posle 20ak dana sam gasi i mora na reset. Doduse skoro 2 godine radio ok sto je ipak za casio nista.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Tako kaze 99% ljudi. Ja sam onaj 1% kome je zapao primerak koji se posle 20ak dana sam gasi i mora na reset. Doduse skoro 2 godine radio ok sto je ipak za casio nista.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Jbg "sreća".Kolega kupio mislim Cerruti... Posle dve godine prolupao totalno.
Mislim da cu da kupim:T0444302105100.jpg
kupijo™ :wub:

lijep je

Meni je lep. :PSad moraš gledati neki za letnje vreme, kratke rukave i patike. :fantom:

Edited by wall

2zp8ftv.jpgVideo taj i valjda isti takav, ali zelenkasti. Mislio sam da je to skuplje, ali kreće se u rangu 129-149 jurona.

Previse mi nesto bljestav, kad se napuni™ nocu sija k'o Vegas.Inace Citizen nije skup, moze se naci sasvim fin Eco Drive za 100-150 evra.

Jebaću ga kad-tad:glycine-airman-22-mystery-watch.jpg