Patty Lee Posted August 21, 2024 Posted August 21, 2024 (edited) Quote Mozda nije bas za ovu temu, a ne znam gde drugde da ostavim... https://savacentar.rs/?post_type=upcoming-events&p=1988 @Stela Kupila karte, biće rivju, stej tjund. Edited August 21, 2024 by Patty Lee 2 3
Stela Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Kupila i ja cim sam videla . Za rivju ne garantujem
Katikon Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Kupicu ako budem mogla da idem, iako je sava centar nikakav za gledanje baleta, al sta da se radi. Bar ce ovog puta biti orkestar, u SC je uglavnom bilo bez. Narodno je za balet majka 😍 1
*edited by mod Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Ide li neko na Bitef? Ja sam probrao 4 predstave iz programa 1) Palmasola 2) Hekuba 3) Pukotina 4) Seksualno obrazovanje Otprilike tim redosledom imam i očekivanja. Prošli Bitef mi je bio dosta slab ali ajde da ga otpišem jer je bio prelazni pa nisu imali puno vreme za selekciju.
Patty Lee Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 3 hours ago, *edited by mod said: Ide li neko na Bitef? Ja sam probrao 4 predstave iz programa 1) Palmasola 2) Hekuba 3) Pukotina 4) Seksualno obrazovanje Otprilike tim redosledom imam i očekivanja. Prošli Bitef mi je bio dosta slab ali ajde da ga otpišem jer je bio prelazni pa nisu imali puno vreme za selekciju. I mene su zainteresovali Hekuba i Seksualno obrazovanje. I This is my truth... Budućnost, u teoriji da, te teme me zanimaju, ali... ne znam, mislim da nije to za mene, možda grešim... Planove ne mogu da pravim jer mislim da neću biti u Beogradu u vreme dok traje Bitef. Pls, piši utiske ako budeš nešto gledao. 1
*edited by mod Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Razmišljam seni oko Laku noć Pepeljugo ali mislim da mi je to ipak previše mučno pa još za kraj. Ali pišem svakako. 1
*edited by mod Posted September 6, 2024 Posted September 6, 2024 Konačno da vidim i Bjelu u pozorištu. On i Mima Karadžić odlični u Letu iznad kukavičjeg gnezda. Ali nažalost Sestra Račet baš bolno slaba za tu ulogu. Sem toga i Bjeline potrebe da uvek glumi prekaljenog lika nemam nekih zamerki. 2
kralj Posted September 14, 2024 Posted September 14, 2024 Gledao davno, meni glavni utisak bila bleda adaptacija. Doduše ne sećam se ni Mima Karadžića. I on mi izbledeo.
Popular Post Patty Lee Posted September 14, 2024 Popular Post Posted September 14, 2024 Balet je bio super, dosta sam happy što sam bila. Jeste, bilo bi vrv malo lepše na Velikoj sceni Narodnog (doduše to znači i 5x manje ljudi u publici*) ali i ovo je bilo sasvim u redu. Najviše mi se svideo Ildar Gajnutdinov (jbt kakvo LOTR ime) koji izvodi modearn balet (ja to zovem joga balet ). Strašno, I know. Muzika je bila super, par puta sam uhvatila sebe kako samo blenem u dirigenta i mlatim glavom a ni ne pratim šta se dešava na sceni. Pošto sam nemač pojma, prepoznala sam samo Čajkovskog (Labudovo jezero, Uspavana lepotica...). Sava Centar izgleda ok, Plava dvorana izgleda ok, mislim, nisam pala u nesvest, izgleda manje-više "samo" zanovljeno (što je ok), ali radovi još nisu gotovi, za početak jbn parking još rade + duž cele zgrade malo malo pa neka raskopina, unutra isto deluje kao da je renoviranje 99% gotovo, ali ne i 100%, ništa veliko, ali nervira me kad uhvatim neke glupe detalje. Nisam videla ni Anu Brnabić ni Bocan Harčenka, hvala Alahu. Videla sam Miru Adanju Polak i Aju Jung, i Goran Petronijević sedeo ispred mene, izgleda usahlo. *što je s jedne strane bedak, s druge strane možda tako i treba? Iza mene je sedeo neki stariji bračni par (to mi je bilo iznenađenje, bila sam ubeđena da su neki iz mladi govna kategorije), koji se ponašao kao da su došli direktno iz štale: kasnili su, on je ladno JEO, srećom nisam ga baš čula kako jede ali brt čujem kako šuška dok otvara bombone, onda mučena gospođa pokušava da napravi snimak ali pošto je retard ne isključi flash pa obasja pola sale pa samu sebe uplaši , "kad će kraj", "ja ne vidim ništa", "koliko još do kraja", ponavljam, lik je JEO, onda on uzme da snimi ne bi li joj demonstrirao kako se to radi ali pošto je i on retard (brak iz snova) ni on ne isključi flash pa obasja pola sale pa prestravi samog sebe na kraju su se pokupili i otišli pre poslednjeg aplauza. 2 8
Klara Posted September 14, 2024 Posted September 14, 2024 1 hour ago, Patty Lee said: Ildar Gajnutdinov Sad sam odgledala neke snimke na njegovom yt kanalu, baš je dobar! 😍 4
Stela Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 (edited) Meni SC izgleda slicno kao i pre, tako da je sa te strane ok. Jos ima nekih radova, tako da nije sve gotovo. Ne dopada mi se teretana u staklu pored ulaza, kao ni neko resenje sa vodom (fontana, sta li je) u prizemlju. Plava dvorana standardna, mogli su da izaberu lepse nijanse za stolice (kako plasticni, tako i mebl deo). Publika vrlo sarenolika, i staro i mlado i u prvim redovima neki cudni likovi, videh Anu i Milicu i ambasadora i Aju kako defiluje... Filharmonija divna, na celu sa odlicnim dirigentom. Samo da slusas i zmuris, pa ti je dovoljno. Dok dodjem do baleta Ni ja nisam poznavalac, ali sam uzivala u ne kretanju, vec lebdenju po sceni i skladnim pokretima. Ne deluje realno sta izvode i koliko se to uklapa u muziku i ambijent. Mislim da je cak i najveci aplauz dobio plesac koji je izvodio moderni balet, jeste bio odlican. U svakom slucaju, drago mi je da sam isla. Edited September 15, 2024 by Stela 2 1
Katikon Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Super sto ste isle, karte su se brzinski rasprodale, a ja sam cekala nesto da l cu moci da idem. Malo sam bila zapanjena da se po tim cenama tako rasprodao balet u velikoj sali, pa sam se setila brace Rusa. hvala vam svima na izvestajima 😍 Inace, filharmonija nam je svetska 2
Stela Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Uzela sam karte cim sam videla vest, najjeftinije . Jeste bilo Rusa u publici, u pravu si, zaboravih to da napomenem. Bilo je i dece u solidnom broju, klinci od 7 do 10 npr.
Patty Lee Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Ja sam kupila karte bukvalno dan ili dva pre nego što je Stela okačila link, tada je bilo oko 60% rasprodato, uzela sam bukvalno najbliža mesta koja je bilo moguće uzeti na parteru a to je bio red XIX. Lože su bile rasprodate. Rusa je bilo ali ne mogu da procenim koliko, u mojoj neposrednoj blizini se muvao samo jedan ćalac koji je došao sa ćerkom (vrišti da su Rusi + posle se i potvrdilo), mala je nosila Hermes Kelly tašnu, kontam da je uzela od mame, but still!
Katikon Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 O majko mila 😂 (hocu da sam ta mala ipak) 1
Recommended Posts