Jump to content
IGNORED

Pozorište

Linda Lee

Recommended Posts

Posted

Kupila i ja cim sam videla .

Za rivju ne garantujem :D

Posted

Kupicu ako budem mogla da idem, iako je sava centar nikakav za gledanje baleta, al sta da se radi. Bar ce ovog puta biti orkestar, u SC je uglavnom bilo bez. Narodno je za balet majka 😍

• +1 1
Posted

Ide li neko na Bitef?

Ja sam probrao 4 predstave iz programa 

1) Palmasola

2) Hekuba

3) Pukotina

4) Seksualno obrazovanje 

Otprilike tim redosledom imam i očekivanja. Prošli Bitef mi je bio dosta slab ali ajde da ga otpišem jer je bio prelazni pa nisu imali puno vreme za selekciju.

Posted
3 hours ago, *edited by mod said:

Ide li neko na Bitef?

Ja sam probrao 4 predstave iz programa 

1) Palmasola

2) Hekuba

3) Pukotina

4) Seksualno obrazovanje 

Otprilike tim redosledom imam i očekivanja. Prošli Bitef mi je bio dosta slab ali ajde da ga otpišem jer je bio prelazni pa nisu imali puno vreme za selekciju.

I mene su zainteresovali Hekuba i Seksualno obrazovanje.

I This is my truth...

Budućnost, u teoriji da, te teme me zanimaju, ali... ne znam, mislim da nije to za mene, možda grešim...

Planove ne mogu da pravim jer mislim da neću biti u Beogradu u vreme dok traje Bitef.

Pls, piši utiske ako budeš nešto gledao.

• +1 1
Posted

Razmišljam seni oko Laku noć Pepeljugo ali mislim da mi je to ipak previše mučno pa još za kraj. Ali pišem svakako.

• Vojvodo,serdare 1
  • 2 weeks later...
Posted

Konačno da vidim i Bjelu u pozorištu. On i Mima Karadžić odlični u Letu iznad kukavičjeg gnezda. Ali nažalost Sestra Račet baš bolno slaba za tu ulogu. Sem toga i Bjeline potrebe da uvek glumi prekaljenog lika nemam nekih zamerki.

• +1 2
Posted

Gledao davno, meni glavni utisak bila bleda adaptacija. Doduše ne sećam se ni Mima Karadžića. I on mi izbledeo.

Posted
1 hour ago, Patty Lee said:

Ildar Gajnutdinov

Sad sam odgledala neke snimke na njegovom yt kanalu, baš je dobar! 😍

• Wub 4
Posted (edited)

Meni SC izgleda slicno kao i pre, tako da je sa te strane ok. Jos ima nekih radova, tako da nije sve gotovo. Ne dopada mi se teretana u staklu pored ulaza, kao ni neko resenje sa vodom (fontana, sta li je) u prizemlju. 

Plava dvorana standardna, mogli su da izaberu lepse nijanse za stolice (kako plasticni, tako i mebl deo). 

Publika vrlo sarenolika, i staro i mlado i u prvim redovima neki cudni likovi, videh Anu i Milicu i ambasadora i Aju kako defiluje...

Filharmonija divna, na celu sa odlicnim dirigentom. Samo da slusas i zmuris, pa ti je dovoljno.

Dok dodjem do baleta :D Ni ja nisam poznavalac, ali sam uzivala u ne kretanju, vec lebdenju po sceni i skladnim pokretima. Ne deluje realno sta izvode i koliko se to uklapa u muziku i ambijent. Mislim da je cak i najveci aplauz dobio plesac koji je izvodio moderni balet, jeste bio odlican.

U svakom slucaju, drago mi je da sam isla.

Edited by Stela
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

Super sto ste isle, karte su se brzinski rasprodale, a ja sam cekala nesto da l cu moci da idem. Malo sam bila zapanjena da se po tim cenama tako rasprodao balet u velikoj sali, pa sam se setila brace Rusa. 
hvala vam svima na izvestajima 😍

Inace, filharmonija nam je svetska 

• Wub 2
Posted

Uzela sam karte cim sam videla vest, najjeftinije :D. Jeste bilo Rusa u publici, u pravu si, zaboravih to da napomenem. Bilo je i dece u solidnom broju, klinci od 7 do 10 npr.

Posted

Ja sam kupila karte bukvalno dan ili dva pre nego što je Stela okačila link, tada je bilo oko 60% rasprodato, uzela sam bukvalno najbliža mesta koja je bilo moguće uzeti na parteru a to je bio red XIX. Lože su bile rasprodate. Rusa je bilo ali ne mogu da procenim koliko, u mojoj neposrednoj blizini se muvao samo jedan ćalac koji je došao sa ćerkom (vrišti da su Rusi + posle se i potvrdilo), mala je nosila Hermes Kelly tašnu, kontam da je uzela od mame, but still!

Posted

O majko mila 😂 

(hocu da sam ta mala ipak)

• Haha 1