Jump to content

Studio B

Featured Replies

na stranu što je hot, ona je stvarno dobra u svom poslu

meni je najzabavije ikada u istoriji televizije kada kod Ivon Jafali u Još uvek budni dodju strancitada hoću da umrem od smeha dok gledam jadnog prevodioca kako se znoji i živo me zanima koliki procenat onog što Ivon izgovori :lol: prevede gostu :lol:

meni je najzabavije ikada u istoriji televizije kada kod Ivon Jafali u Još uvek budni dodju strancitada hoću da umrem od smeha dok gledam jadnog prevodioca kako se znoji i živo me zanima koliki procenat onog što Ivon izgovori :lol: prevede gostu :lol:
Prevede upravo onoliko koliko i Ivon pita, a to je 1-2 % od svega onoga što kaže. Mada, mislim da bi u toj konkretnoj emisiji trebalo izbaciti prevodioca, jer se samo gubi vreme, a i verovatno svih 1000 ljudi koji gledaju tu emisiju znaju engleski.

nemoj tako,bilo je gostiju i iz Francuske i Italije..takoreći iz celog svetaal je i dalje najsmešnije na svetu :lol:

Edited by ivy

Meni je do jaja bilo kad su joj gostovali neki crnci i dok je isla reklama rasvetljivac ulazi i kaze "Ej Ivon dosle su ti neke chamuge"....

Uf to sa prevodiocima, pre neki dan bio neko ozbiljan (jbga, kuvah kafu, pa ne znam ko :D), i sad Gojgićka sa temperametnom bojom glasa, gost koji se glasno brani i dva simultana prevodioca koja su se dosta uživela u uloge. Kakav je to bio polifonični atak bokte :D

Uf to sa prevodiocima, pre neki dan bio neko ozbiljan (jbga, kuvah kafu, pa ne znam ko :D), i sad Gojgićka sa temperametnom bojom glasa, gost koji se glasno brani i dva simultana prevodioca koja su se dosta uživela u uloge. Kakav je to bio polifonični atak bokte :D
joj mislim da sam i ja to video tj cuo posto sam prao sudove. valjda je bio neki temperamentni talijan, pa je prevodilac hteo da naglasi i to. a bilo je skroz smesno

Edited by sherman

Hipsteraj postaje deo srpskog mejnstrima! Jos ako je ova torba bila sa strane...pADIDAS1-3480646_pattern_w345a.jpgMada bih u stvari voleo da znam sta fali. Danas mi je predavao lik u farmerkama i duksu, kosom do dupeta i jarecom bradicom od cca 10cm. Potpisuje se sa prof dr, pa ako moze on, sto ne bi mogla i ova.
Dobro, meni je Dr predavao sa majicom Totenhema pred jedno 100 ljudi.

Pre neki dan, sportske vesti. išlo je odprilike ako opet budu bacali nešto u teren Partizan će igrati utakmice 300km od Beograda. komentar: valjda je to dovoljno daleko :lol:

Ex Ceca Lukić?
Lazic.
  • 3 weeks later...

o koliko mi na djoku idu molitvene emisije na studiju be, agape gajsek i monah pavlovic, ovo malo sto se slucajno zadesi iz televizora kad zaboravim da iskljucim ton dok gledam temperaturu i vreme, odma me ozraci. na toj televiziji valja samo jugoslav.

o koliko mi na djoku idu molitvene emisije na studiju be, agape gajsek i monah pavlovic, ovo malo sto se slucajno zadesi iz televizora kad zaboravim da iskljucim ton dok gledam temperaturu i vreme, odma me ozraci. na toj televiziji valja samo jugoslav.
E ako se u njega uzdas onda jbga...

ne uzdam se, samo kazem da je on na toj televiziji najbolji.

nedelja u 20:00Serijal „Agape“ počeo je u oktobru 2006. ekskluzivnim intervjuom s patrijarhom Pavlom, a potom se nastavio sa stalnim gostom, akademikom Vladetom Jerotićem. Globalna tema je „Savremeno društvo i religija“, a podteme su bile smisao, vera, brak, porodica, vaspitanje, mediji, ljubav, narkomanija, samoubistvo, vera i bolest, vera i nacija, žena i muškarac, snovi, život i smrt, magija i mistika, stvaralaštvo... Želja nam je da pokažemo da hrišćanstvo nije zastarelo i da i te kako može pomoći modernom čoveku koji prati od krize identiteta da pronađe smisao i istinu. Emisija nije posvećena samo visokoobrazovanim ljudima već svakome ko je zainteresovan da postavi sebi osnovna filozofska, religiozna i egzistencijalna pitanja: ko sam ja, šta je smisao mog života, kuda idem...Autor i voditelj: Aleksandar Gajšekemisija s ovakvim konceptom i pocetkom, u nedelju ekskluzivno ima epizodu pod imenom "susret jelene gencic i novaka djokovica" :lol:

na toj televiziji valja samo jugoslav
wtf?Guglpametnica? Čovek koji je sam sebi gost, pošto pravi gost ne može da dođe do reči? Idi malo na HRT da vidiš kako rade školovani i pripremljeni voditelji kojima aaaaaaa nije sastavni deo svakog pitanja, koji gledaju u gosta dok vode konverzaciju, a ne u kameru, i koji su sve vreme razgovora fokusirani na temu, a ne na pozu. Trebalo je videti zbunjenost Seke Sabljić dok Metrojugoslav vikipedira o Šekspiru...tog jadnika bi prvo trebalo vratiti u neku školu da nadoknadi sve što je propustio.