Frank Pembleton Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 kako mislis gostovala? nisam bas slusala, ukljucila da vidim temperaturu, pa se zacenila kad sam videla, ali ona jeste vodila taj deo. nisam mogla da verujem, pa obratila paznju ko tu postavlja pitanja. hoces da kazes da nije znala da ce da bude na televiziji? helou, kosa isfenirana, sminka pod konac i onda... khm... khm... trenerka :DMa naravno da je znala, nego to ti je "gostujuci urednik" oni kombinuju da im ovi sa radija "navrate u goste"...E sad taj fenseraj sa trenerkama ne razumem nisam modno "osvescen"...
Venom Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Hipsteraj postaje deo srpskog mejnstrima! Jos ako je ova torba bila sa strane...Mada bih u stvari voleo da znam sta fali. Danas mi je predavao lik u farmerkama i duksu, kosom do dupeta i jarecom bradicom od cca 10cm. Potpisuje se sa prof dr, pa ako moze on, sto ne bi mogla i ova.
darling Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) sta ti predaje, fiskulturu? :)ona koja vodi emisiju u trenerci je najbolji dokaz da je na studiji be ko u guglu, ako ne i bolje Dolazak na posao u pidžami i papučama: neobične privilegije zaposlenih u Guglu i Fejsbuku Edited October 19, 2011 by darling
cmrlj Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Mada bih u stvari voleo da znam sta fali.pa ako nista drugo, kad odeca ne odgovara situaciji (a ovde nije, jer nije drzala jutarnju gimnastiku) moju paznju privlaci odeca, a ne ono sto gostujuca urednica prica. ne verujem da joj je to bio cilj, a ni zadatak.
renne Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 čekaj, a u čemu je problem što je neko ko radi na radiju došao u emisiju u trenerci?jel to negde zakonom zabranjeno?ili je samo snobizam u pitanju
Venom Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 sta ti predaje, fiskulturu? :)ona koja vodi emisiju u trenerci je najbolji dokaz da je na studiji be ko u guglu, ako ne i bolje Dolazak na posao u pidžami i papučama: neobične privilegije zaposlenih u Guglu i Fejsbuku pa ako nista drugo, kad odeca ne odgovara situaciji (a ovde nije, jer nije drzala jutarnju gimnastiku) moju paznju privlaci odeca, a ne ono sto gostujuca urednica prica. ne verujem da joj je to bio cilj, a ni zadatak.Imam jos bolju pricu: poznajem jednog arhitektu iz Nirnberga. Radi u birou kod rodjaka, zaboravih tacno kojih, recimo ujak. E, ujak i ujna su ljubitelji rada bez stege zvane odeca . Dodju ujutro u ofis, zatvore vrata i onda rade na miru.
uliks Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Odelo ne cini coveka.Posle gospodina Miloja na TV lica gledam kao na goste koji kada dolaze teraju pojavom da se i ja upristojim najbolje što znam ili da odustanem i samo slušam. Moćan lik, a ne čini ga odelo .
gervasius twinkleminkleson Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 čekaj, a u čemu je problem što je neko ko radi na radiju došao u emisiju u trenerci?jel to negde zakonom zabranjeno?ili je samo snobizam u pitanju :huh:Pa niko nije rekao da je zakonom zabranjeno, niti da joj treba pucati u koljena jer je dosla u trenerci da vodi emisiju. Samo da izgleda smijesno. I glupo.
dvb-t manijak Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 <_< A zaboravili ste one džemperiće u kojima su ovi na B92 vodili Vesti na početku?
Malkmus Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Nije Lukić, ali jeste na isto slovo.I dvadesetak godina je jedna od najboljih u svom poslu.
Recommended Posts