ToniAdams Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Evo je repriza Veljine emisije sa Borinom ćerkom. Kako liči na Žiku! Njegova ženska verzija. vizuelno samo. zika ne bi mogao tako da lupeta sve da glumi babica iz sns
Bujodrag Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Jbt, baš je hladno. Sedim u sobi sa otvorenim samo jednim krilom prozora.
gospa buba Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 ovaj tv studio b treba zatrti sa zemljom nije valjda zbog zikine sestre :o
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 ma hteo nju da gledam i taman prebacio a ono velja i ona sede u mraku posle krenuo bilten gradske vlasti pa sam na to reagovao <_<
Takeshi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 bio je i pre mesec dana. disident i borac protiv rezima.
ordi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Evo je repriza Veljine emisije sa Borinom ćerkom. Kako liči na Žiku! Njegova ženska verzija. ja sam jednom videla ženu koja je ženska verzija kičića.
Tihajeza Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 ja sam jednom videla ženu koja je ženska verzija kičića.Toj se baš posrećilo u životu.
gospa buba Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 gosling bi sigurno odbio da prizna babu gosling <_<
vememah Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Novi vlasnik Miloš Krdžić u izjavi za Newsweek: Naša želja je da slušaoci u svakom trenutku znaju šta će čuti kad upale Studio B. A u istom članku, u delu o počecima Studija B 1970: Zamisao je bila da slušalac ne sme da zna šta ga čeka kad upali novu radio-stanicu, ne sme da pretpostavi kakav će biti sadržaj programa.http://www.newsweek.rs/kultura/67645-beograd-bez-slova-b-kraj-ere-radija-studio-b.html Ništa provociranje na reakciju i širenje vidika, pare leže u čistoj dosadi.
aram Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 jebi ga, druga vremena... zao mi je sto je tako, ali sva relevantna istrazivanja radija sirom sveta to potvrdjuju - publika masovno zeli prepoznatljivost. ne zeli da cuje nesto sto nikad nije cula, zeli da cuje nesto sto vec dobro zna.
Takeshi Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) s tim da prodaja i nova koncepcija studija b nema veze sa trzistem. sada uz hitove iz osamdesetih i devedesetih ide vise sati informativnog programa slobodne evrope i sputnjika. mutant radio. Edited January 17, 2016 by Takeshi
Recommended Posts