Lezilebovich Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Jedino sto gledam na Studiju B je Ivon od ponoci do jedan, jer mi taman "legne" neka pricica pre spavanja, a nemam dovoljno koncentracije za film. Dodatna zabava u toj emisiji je preterana upotreba reči "energija" i "komunicira", pa redovno prostori komuniciraju sa izvodjačima, publika sa prostorom i gradom, grad sa ... i sve to začinjenom dobrom energijom koja komunicira sa povečerjem. I Link to comment
deeps Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 (edited) Nisu oni toliko losi u lociranju problem u gradu i njihovom izvestavanju. Problem je kad im dodje neko od politicara da im objasni zasto je to tako, oni to olako uzmaju za relevantan odgovor. U smislu mi smo pitali(gradjani trazili), dobili smo odgovor, sad sto odgovor nema veze sa zivotom ili sto smo takav odgovor dobijali i ranije. a u medjuvremenu se nista nije resilo, nema veze. Sve jedna voditeljka tako vode emisije, a gore pomenuta Ivon je cak i usavrsila neko klimanje glavom kao znak za potvrdu onog sta prica sagovornik. Cak i ona unapred zna sta ce joj odgovoriti pa im ponekad i zavrsava recenice. Jutarnji ili popodnevni program ponekad pogledam kad vodi ova poslednja sto se ukljucila(Ljubinka valjda) ili ona sto dovodi u svojoj autorskoj emisiji doktore sa VMA (Ivana). Nekako su mi najmanje iritantne a i slatke su mi.Takodje ponekad pogledam "Ziveti sa..." Edited October 17, 2009 by deeps Link to comment
pp34 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Jedino sto gledam na Studiju B je Ivon od ponoci do jedan, jer mi taman "legne" neka pricica pre spavanja, a nemam dovoljno koncentracije za film. Dodatna zabava u toj emisiji je preterana upotreba reči "energija" i "komunicira", pa redovno prostori komuniciraju sa izvodjačima, publika sa prostorom i gradom, grad sa ... i sve to začinjenom dobrom energijom koja komunicira sa povečerjem. ITo je 1 senzibilitet Jutarnji ili popodnevni program ponekad pogledam kad vodi ova poslednja sto se ukljucila(Ljubinka valjda) ...Probaj ponekad i da slusas sta doticna prica, a ne samo da gledas (i mastas :D) Link to comment
Sludge Factory Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 uuu, jel' to ona crnka sto vodi popodnevni program (mislim, ja je vidjam uglavnom popodne)? Link to comment
renne Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 To je ta, Ljubinka Dobrosavljev. Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 To je ta, Ljubinka Dobrosavljev.Zvana Buba. POcela karijeru na Stankomu u nekom njihovom telesopu. Cini mi se da ima blag zagrebacki naglasak. Link to comment
pp34 Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Zvana Buba. POcela karijeru na Stankomu u nekom njihovom telesopu. Cini mi se da ima blag zagrebacki naglasak.* kikindjanski™ Link to comment
Mentalna Higijena Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 studira(la) na Filozofskom u BG. Link to comment
deeps Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 (edited) Probaj ponekad i da slusas sta doticna prica, a ne samo da gledas (i mastas :D ) Bolje ista nego nista. :lol:Edit: i brate uzmi neki drugi avatar. Sve se cudim sto bi Buck imao nesto protiv takvog vrednovanja Edited October 21, 2009 by deeps Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 (edited) * kikindjanski™Da, odaje je i prezime, staro vojvodjansko :) Edited October 21, 2009 by dusan1975 Link to comment
stoka Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Jel ima ovde neko kome je najomiljenija emisija "Agape"?! Želeo bih da ga ispičkaram! Link to comment
Lezilebovich Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Iskreno sumnjam ... Možda na njnjnj.verujem.org ili tako nekoj adresi...Ja sam gledao nekoliko emisija, i najjači utisak mi je onaj zaljubljeni pogled voditelja kada gleda u Jerotića. Link to comment
stoka Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Iskreno sumnjam ... Možda na njnjnj.verujem.org ili tako nekoj adresi...Ja sam gledao nekoliko emisija, i najjači utisak mi je onaj zaljubljeni pogled voditelja kada gleda u Jerotića.Voditelj je kroz toliko emisija već na pragu spiritualnog jedinstva sa profesorom. Pretpostavljamo da će se tu zaustaviti, da neće preći u telesno sjedinjavanje ... Link to comment
renne Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Kako su se lepo slagali večeras mladi Vučić i Vesna Pešić! Link to comment
nixolaus Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Kako su se lepo slagali večeras mladi Vučić i Vesna Pešić!Vucic opet bio u Problemu?Sarapa je izgleda prso. Link to comment
Recommended Posts