Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

Aj kad dodje vreme da poredimo iskustva sa pripremom za upotrebu.

ja zakasnila, isto htela onaj lonac što ga uz'o takanohanatiganj mi ne trebaju, imam odličan.ajd' drugi put valjda uspem i ja, javljajte

A tu završavaju naši kablevi, poklopci od šahtova i ostali slobodni gradski metal?

nabavila i ja michael-jackson.gifTucani-lonac-sa-poklopcem_slika_L_3122021.jpgstiže sutra zajedno sa onim za takanohana cool.gif

ima taj lik toga dosta, iznosi iz fabrikeja sam od njega ranije kupio tiganj (koji mi doduse ne treba ali ajd - shvatio sam da me neopisivo smara da se bavim time na nacin opisan na gornjim linkovima)

Edited by gazza1

pa de je bio do sada, jebo ga konj, gledao sam i gledao i nije bilo, a sada odjednom kisa gvozdja

treba mi šerpa takva tučana.jel ima još, kako , gde?

pa evo ti link, kontaktiraj lika pa pitaj za serpu, ocigledno ima toga kolko oceshttp://www.kupindo.com/Clan/Strsljen/SpisakPredmeta
evo imaš ovde .tu je i broj telefona, ja ga zvala da me ubaci u današnju isporuku

ma da on to ne prodaje isti lonac pet puta? :lol:

ima taj lik toga dosta, iznosi iz fabrikeja sam od njega ranije kupio tiganj (koji mi doduse ne treba ali ajd - shvatio sam da me neopisivo smara da se bavim time na nacin opisan na gornjim linkovima)
pa za tiganj jeste nezgodno ako nemaš gasni šporet.međutim, ovaj tučani lonac je super za rernu, ali ti već imaš onaj fensi.ovo je za nas iz poslednjih klupa :D

ako nekom treba tucani tiganj 22cm ja bih ustupio svoj po nekoj razumnoj ceni