renne Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 margarin, jaje, šećer, orasi, brašno, kora limuna i cimetsve ofrlje
aram Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 moja majka pravi i neku varijantu sa kokosom umesto oraha
Avik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 imam i ja te modle za šapice. Za sada još uvijek statiraju u kukuruzu. Možda ih zimus upotrijebim.
banatjanin Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 dva legendarna i nenadjebiva, nova novcijata, tučana tiganja Livnice kikinda, koja se, jel, više ne prave. tražio godinama, a sad dobio na poklon.ne postoji druga tako dobra posuda.
cmrlj Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja nisam takva sitna dusa, meni je drago da je neko srecan -_-
MayDay Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 reni, je l mi malo da kupim rernu od 20l?odgovaraju mi dimenzije da bi mi stala na radnu povrsinu, pa ne bih vecu.inace moze da primi okrugli pleh od 37cm i moze da razvije temp do 250c. u sirinu ide do 45cm. koja su mi ogranicenja?
MayDay Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) ringle vec imam, a u mikrovalnoj samo grejem mleko za cerealije i pecem kokice.. :(nego, sta mislis fss, je l to majusno?neka zena mi pricala da ne bi valjalo da uzimam ispod 30l, a meni se cini da su ove dimenzije pleha sasvim kul.cisto da mogu da zapecem proju i kis loren... Edited October 30, 2011 by MayDay
renne Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Pa ok je, pošto ne verujem da ćeš peći neke velike komade mesa, neka velika pečeta i slično, slobodno kupi, i 250 stepeni je sasvim OK
MayDay Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Pa ok je, pošto ne verujem da ćeš peći neke velike komade mesa, neka velika pečeta i slično, slobodno kupi, i 250 stepeni je sasvim OKfab! da, ja stvarno nikad ni pile ne pecem, a kamo li plecke.. :Dti si mi reni veci autoritet za ovo od matere.
puella Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) Drugari, valjali nešto oni bokal filteri za vodu i koji preporučujete? Vidim ovde da ima dosta Brita a u prodaji ih ima raznih i po raznim cenama.Mi pijemo Rosu pa sada razmišljam da se prebacimo na neki bokal al ne znam koji ni da li to uopšte radi i šta radi. Edited December 7, 2011 by puella
Recommended Posts