Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

margarin, jaje, šećer, orasi, brašno, kora limuna i cimetsve ofrlje

Posted

moja majka pravi i neku varijantu sa kokosom umesto oraha

Posted

imam i ja te modle za šapice. Za sada još uvijek statiraju u kukuruzu. Možda ih zimus upotrijebim. :fantom:

Posted

dva legendarna i nenadjebiva, nova novcijata, tučana tiganja Livnice kikinda, koja se, jel, više ne prave. tražio godinama, a sad dobio na poklon.ne postoji druga tako dobra posuda.

Posted

osećam snažnu ljubomoru i zavist

Posted

ja nisam takva sitna dusa, meni je drago da je neko srecan -_-

• 1 month later...
Posted

reni, je l mi malo da kupim rernu od 20l?odgovaraju mi dimenzije da bi mi stala na radnu povrsinu, pa ne bih vecu.inace moze da primi okrugli pleh od 37cm i moze da razvije temp do 250c. u sirinu ide do 45cm. 41AA77RRZmL._SL500_AA300_.jpgkoja su mi ogranicenja?

Posted (edited)

ringle vec imam, a u mikrovalnoj samo grejem mleko za cerealije i pecem kokice.. :(nego, sta mislis fss, je l to majusno?neka zena mi pricala da ne bi valjalo da uzimam ispod 30l, a meni se cini da su ove dimenzije pleha sasvim kul.cisto da mogu da zapecem proju i kis loren...

Edited by MayDay
Posted

Pa ok je, pošto ne verujem da ćeš peći neke velike komade mesa, neka velika pečeta i slično, slobodno kupi, i 250 stepeni je sasvim OK

Posted
Pa ok je, pošto ne verujem da ćeš peći neke velike komade mesa, neka velika pečeta i slično, slobodno kupi, i 250 stepeni je sasvim OK
fab! da, ja stvarno nikad ni pile ne pecem, a kamo li plecke.. :Dti si mi reni veci autoritet za ovo od matere.
  • 1 month later...
Posted (edited)

Drugari, valjali nešto oni bokal filteri za vodu i koji preporučujete? Vidim ovde da ima dosta Brita a u prodaji ih ima raznih i po raznim cenama.Mi pijemo Rosu pa sada razmišljam da se prebacimo na neki bokal al ne znam koji ni da li to uopšte radi i šta radi.

Edited by puella