Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Dakle, preporuka? Meni zapravo treba da od paprike, jabuke, badema, mrkve, bluka.. napravi sok (dovoljno tecno, pitko) + da pravi malo gusce, kao salsa, namazi forice. Da se ne kvari i da se lako pere. Sta da uzmem?

Posted (edited)
11 minutes ago, kipo said:

Dakle, preporuka? Meni zapravo treba da od paprike, jabuke, badema, mrkve, bluka.. napravi sok (dovoljno tecno, pitko) + da pravi malo gusce, kao salsa, namazi forice. Da se ne kvari i da se lako pere. Sta da uzmem?

мислим да је у реалности све то исто ср. мораш да разблажиш да би радило, наравно, мораш да научиш шта како и колико да разблажиш. нисмо правили намазе и ораје још. радили смо од воћа све сбананом и јогуртом (јабука наранџа шаргарепа салата броколић) и једну газпачо супу*** по пропису. све те женице на телевизору натрпају, салате, кувани јаја, бадема, лука, јагода, купуса, здрндају и ммм што је лепо. у пракси није баш тако, по природи ствари и не може бити, јер густина и вискозност.

*** нисмо јели кашиком, не знам како да се поставим :hihi:

едип. ни један пост без едипа :dry:

Edited by gospa buba
  • +1 1
Posted
Sok ne mozes dobiti, jer ne cedi, sve ti je kasa sad koliko dodas vode recimo gusca ili malo redja. A neko bas ne voli te kase, dok ih ja jedem kasikom cesto smile.png
Namaze bi trebalo da radi dobro jer ima 21k obrtaja.
Obavestice nas @gospa buba a svidja mi se sto je ovaj staklen.

• +1 1
Posted
On 6.4.2021. at 9:55, kipo said:

Za pitke sokove mora ovakav:

https://gigatron.rs/sokovnici/gorenje-sokovnik-jc4800vwy-58095

On sa jedne strane cedi sok, a sa druge odvaja suvi ostatak. Kao što je Jumanji već napisala, blenderi samo muljaju kaše.

Posted
19 minutes ago, Kelt said:

je l ima ovo negde da se kupi kod nas

71nfKzNPF-L._AC_SY741_.jpg

V rack za pečenje u plehu, da pojasnim

Posted

Ja sam mislila za cedjenje tanjira [emoji55][emoji55]

• +1 3
Posted
8 hours ago, kipo said:

A moze li npr bademe i dr kostunjavo tako da obradi? 

a sta iz njih da iscedi?

sok iz badema? :ohmy:

Posted
41 minutes ago, ivy said:

a sta iz njih da iscedi?

sok iz badema? :ohmy:

Prave od toga "mleko", koliko videh po internetu

Posted
Ja sam mislila za cedjenje tanjira [emoji55][emoji55]
ja sam mislila da je vektorska grafika grafiichkog dizajna i neki stejtment i muchila se da shvatim :rolf:

sent from bubamoto

Posted
53 minutes ago, I*m with the pilots said:

pa da ali mleko se pravi sa kolicinom vode...znaci orah se samelje u kljucaloj vodi da pusti ,,mleko,, pa se procedi.....naravno da ne moze badem u sokovnik za socno voce...

Posted
10 hours ago, Jumanji said:

Ja sam mislila za cedjenje tanjira emoji55.pngemoji55.png

i ja 

Posted (edited)
2 hours ago, I*m with the pilots said:

Prave, ali bademi moraju da prespavaju u vodi i da se doliva voda u sokovnik pri ceđenju.

Edited by msv