kipo Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Dakle, preporuka? Meni zapravo treba da od paprike, jabuke, badema, mrkve, bluka.. napravi sok (dovoljno tecno, pitko) + da pravi malo gusce, kao salsa, namazi forice. Da se ne kvari i da se lako pere. Sta da uzmem?
gospa buba Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 (edited) 11 minutes ago, kipo said: Dakle, preporuka? Meni zapravo treba da od paprike, jabuke, badema, mrkve, bluka.. napravi sok (dovoljno tecno, pitko) + da pravi malo gusce, kao salsa, namazi forice. Da se ne kvari i da se lako pere. Sta da uzmem? мислим да је у реалности све то исто ср. мораш да разблажиш да би радило, наравно, мораш да научиш шта како и колико да разблажиш. нисмо правили намазе и ораје још. радили смо од воћа све сбананом и јогуртом (јабука наранџа шаргарепа салата броколић) и једну газпачо супу*** по пропису. све те женице на телевизору натрпају, салате, кувани јаја, бадема, лука, јагода, купуса, здрндају и ммм што је лепо. у пракси није баш тако, по природи ствари и не може бити, јер густина и вискозност. *** нисмо јели кашиком, не знам како да се поставим едип. ни један пост без едипа Edited April 6, 2021 by gospa buba 1
Jumanji Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Dakle, preporuka? Meni zapravo treba da od paprike, jabuke, badema, mrkve, bluka.. napravi sok (dovoljno tecno, pitko) + da pravi malo gusce, kao salsa, namazi forice. Da se ne kvari i da se lako pere. Sta da uzmem?Sok ne mozes dobiti, jer ne cedi, sve ti je kasa sad koliko dodas vode recimo gusca ili malo redja. A neko bas ne voli te kase, dok ih ja jedem kasikom cesto Namaze bi trebalo da radi dobro jer ima 21k obrtaja. Obavestice nas @gospa buba a svidja mi se sto je ovaj staklen. 1
msv Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 On 6.4.2021. at 9:55, kipo said: Dakle, preporuka? Meni zapravo treba da od paprike, jabuke, badema, mrkve, bluka.. napravi sok (dovoljno tecno, pitko) + da pravi malo gusce, kao salsa, namazi forice. Da se ne kvari i da se lako pere. Sta da uzmem? Za pitke sokove mora ovakav: https://gigatron.rs/sokovnici/gorenje-sokovnik-jc4800vwy-58095 On sa jedne strane cedi sok, a sa druge odvaja suvi ostatak. Kao što je Jumanji već napisala, blenderi samo muljaju kaše.
Kelt Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 19 minutes ago, Kelt said: je l ima ovo negde da se kupi kod nas V rack za pečenje u plehu, da pojasnim
Jumanji Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Ja sam mislila za cedjenje tanjira [emoji55][emoji55] 3
kipo Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 15 minutes ago, msv said: Za pitke sokove mora ovakav: https://gigatron.rs/sokovnici/gorenje-sokovnik-jc4800vwy-58095 On sa jedne strane cedi sok, a sa druge odvaja suvi ostatak. Kao što je Jumanji već napisala, blenderi samo muljaju kaše. A moze li npr bademe i dr kostunjavo tako da obradi?
maheem Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 8 hours ago, Kelt said: je l ima ovo negde da se kupi kod nas https://www.vitapur.rs/kuhinja/kuvanje-i-pecenje/pekaci-i-kalupi-za-tortu/pekac-sa-zicanim-umetkom-rosmarino-baker-gold Bila je neka cheap tepsija sa v resetkom po internet radnjama al nema je na stanju više. 1
ivy Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 8 hours ago, kipo said: A moze li npr bademe i dr kostunjavo tako da obradi? a sta iz njih da iscedi? sok iz badema?
I*m with the pilots Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 41 minutes ago, ivy said: a sta iz njih da iscedi? sok iz badema? Prave od toga "mleko", koliko videh po internetu
gospa buba Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Ja sam mislila za cedjenje tanjira [emoji55][emoji55]ja sam mislila da je vektorska grafika grafiichkog dizajna i neki stejtment i muchila se da shvatim sent from bubamoto
ivy Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 53 minutes ago, I*m with the pilots said: Prave od toga "mleko", koliko videh po internetu pa da ali mleko se pravi sa kolicinom vode...znaci orah se samelje u kljucaloj vodi da pusti ,,mleko,, pa se procedi.....naravno da ne moze badem u sokovnik za socno voce...
renne Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 10 hours ago, Jumanji said: Ja sam mislila za cedjenje tanjira i ja
msv Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) 2 hours ago, I*m with the pilots said: Prave od toga "mleko", koliko videh po internetu Prave, ali bademi moraju da prespavaju u vodi i da se doliva voda u sokovnik pri ceđenju. Edited April 8, 2021 by msv
Recommended Posts