askeladden Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 IKEA Senior linija ima tiganj od livenog gvozdja,doduse nije gril tiganj vec obican.Imao sam djuvecaru iz te linije i vrlo je dobra.
Frank Pembleton Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ti lakši nisu tučani. Ikejski roštiljski tiganj: aluminijum presvučen teflonom. Ne bre težak je on, nego je malo "dublji" više su mu ivice i čini mi se da je onaj gasiksov mnogo duži, maltene za dve ringle a plići...
Frank Pembleton Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ti lakši nisu tučani. Ikejski roštiljski tiganj: aluminijum presvučen teflonom. Cast Iron, pa sad jbga...
Frile Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Cast Iron, pa sad jbga... Verovatno misliš na ono što je askeladden napisao - to definitivno jeste prava stvar. Teži je od gasixovog. Rekao bih da nije problem to što nema rebrasto dno. (Ikein "Grilla" tiganj je aluminijumski, rebrast, reklamira se kao "roštiljski tiganj". Svega 1 kg) Ja imam taj gasixov, jeste poširok. Koristim ga na velikom plinskom gorioniku za vok (dva koncentrična gorionika), toliko se zagreje da nije problem što nije sva površina tiganja nad plamenom. Jedina loša strana je jako dimljenje, ali boijim se da je to cena koja se mora platiti.
MayDay Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Pocela sam da pijem neki detoks sejk od krastavca, persuna, djumbira, aloje i limuna, pa sam shvatila da moj blender nije bas najbolje resenje. Sela sam za komp da kupim neki lazni nutri bulit, ali sam naisla na ovaj oglas i porucila sam ovaj jaci od ovih Pirocanaca koji valjaju prave nutri bulite: http://www.kupujemprodajem.com/Nutribullet-PRO-SIVI-900w-AKCIJA-novo-36488231-oglas.htm#photoBig
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 ja kupio isti takav, al za 30€ extra je
Frank Pembleton Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Nevezano za te smutije i ostale kremaste stvari, jel mrvi led to? ....shit has hit the fan...
MayDay Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Isti ovaj ko sa oglasa sa 900 vati za 30e? Dajte mi linak da kupim za CG da imam.
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 ovi moji nemaju link. to je u stvari jedna ilegalna kafana, a gazdaricin sin se time bavi :(
djeneralche Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ja sam uzeo nesto sto se zove Nutri practic, mislim da je 900W ali nesto ne mogu da ga nadjem vise po toj ceni. Ima ovo http://www.kupujemprodajem.com/Nutri-practic-FS-510-FISHER-978W-AKCIJA-NOVO-39862416-oglas.htm
djeneralche Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Nutri bullet imamo na poslu i vec je otupio tako da mi taj kuci i bolje melje, s tim da ga ja nesto i ne koristim a i kupio sam ga jer je bio to nesto bagatelno, 3500 uz garanciju od 2 godine. Vidim da je poskupio izgleda.
Recommended Posts