Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

IKEA Senior linija ima tiganj od livenog gvozdja,doduse nije gril tiganj vec obican.Imao sam djuvecaru iz te linije i vrlo je dobra.

Posted

Ti lakši nisu tučani.

Ikejski roštiljski tiganj: aluminijum presvučen teflonom.

Ne bre težak je on, nego je malo "dublji" više su mu ivice i čini mi se da je onaj gasiksov mnogo duži, maltene za dve ringle a plići...
Posted

Ti lakši nisu tučani.

Ikejski roštiljski tiganj: aluminijum presvučen teflonom.

Cast Iron, pa sad jbga...
Posted

Cast Iron, pa sad jbga...

Verovatno misliš na ono što je askeladden napisao - to definitivno jeste prava stvar. Teži je od gasixovog. Rekao bih da nije problem to što nema rebrasto dno.

(Ikein "Grilla" tiganj je aluminijumski, rebrast,  reklamira se kao "roštiljski tiganj". Svega 1 kg)

Ja imam taj gasixov, jeste poširok. Koristim ga na velikom plinskom gorioniku za vok (dva koncentrična gorionika), toliko se zagreje da nije problem što nije sva površina tiganja nad plamenom. Jedina loša strana je jako dimljenje, ali boijim se da je to cena koja se mora platiti.

Posted

ja kupio isti takav, al za 30€

extra je

Posted

Nevezano za te smutije i ostale kremaste stvari, jel mrvi led to?

....shit has hit the fan...

Posted

ja nisam mrvio led

Posted

Isti ovaj ko sa oglasa sa 900 vati za 30e? Dajte mi linak da kupim za CG da imam.

Posted

ovi moji nemaju link. to je u stvari jedna ilegalna kafana, a gazdaricin sin se time bavi

:(

Posted

I sve bude isto kao ovaj Nutribullet? 

Posted

Nutri bullet imamo na poslu i vec je otupio tako da mi taj kuci i bolje melje, s tim da ga ja nesto i ne koristim a i kupio sam ga jer je bio to nesto bagatelno, 3500 uz garanciju od 2 godine. Vidim da je poskupio izgleda.