Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Ma namaži svinskom masti, uključi rernu na 100, i drži dva sata

Posted

ali otvori prozore i obavesti komšije da ne zovu vatrogasce kad pokulja dim iz rerne

Posted

To se podrazumeva

:-P

Nema dima, pokriveno je

Posted

ja sam svoje krstio u vodi. samo potopljeno u vodu 24h. 

Posted

Objasnila mi sad žena ovo kao renne, samo kaže da može odmah i hrana uz tu mast, ne mora na prazno. 100 stepeni pa postepeno povećavanje temperature, nikako u prethodno zagrejanu reLnu itd... Htela da mi proda i glineni lonac od 20 litara :lolol: Uzeo sam ono što bi se najbolje opisalo kao đuvečara sa poklopcem, neka srednja veličina, ovako odoka bih rekao da stane celo pile po visini pod poklopac, a dužine ima bar za pile i po. Teško poprilično. 1700 dinara, sa sve računom-priznanicom, pečatom i šta ti ja znam... Sledeći vikend vatreno krštenje :)

Posted

imam ja to sranje iz zlakusa. naprsnuo poklopac kod prvog pripremanja, verovatno zato sto smo zaboravili da ga namazemo :)

radi i dalje, bas juce pravio teletinu, bila nevidjena.

• 4 weeks later...
Posted

Ima li neko preporuku za posuđe za indukcijsku ploču. 

Bitno mi je da brzo i pravilno raspoređuje toplotu.

Imam dve veličine indukcijskih kola. Od  15 cm i 18 cm. Šerpe i lonci su mi uglavnom do tih 18cm pa i nije neki problem. Ali je zato tiganj koji imam veći i temperatura na obodu tiganja je znatno manja što pravi probleme.

Postoji li neko posuđe koje možete preporučiti da brzo i ravnomerno širi toplotu ako ga staviš na manju indukcijsku ploču?

• 3 weeks later...
Posted

je l' pazario neko one plasticne posude, na vakum, sto se prodaju u maxiju uz one njihove markice? ja se nesto nameracila da uzmem, mada, ne znam bas koliko su prakticne i za sta sve mogu da posluze... ja svakako jako malo stvari sem voca i povraca drzim u frizideru, za masline bas i nije, a nije ni za sir (a inace to i kozije kiselo mleko i jogurt sem povrca i voca imam u frizideru) 

pitanje je - sta vi drzite u tim posudama ako ih uopste koristite il' imate :-)

Posted

Pazario sam Crock Pot.Lepo debela i teska keramicka posuda.Jedva cekam da zenu posaljem za Srbju i ubacim kolenicu.

• 1 month later...
Posted

da li neko ima preporuku za gril tiganj bez teflonskog premaza?

hvala :)

Posted

imas tucani u gasix-u, salju pouzecem

Posted

Video i na buvljaku, mislim da je manji i lakši za manipulaciju. Isti takav video na ikeinom sajtu...
Posted

Video i na buvljaku, mislim da je manji i lakši za manipulaciju. Isti takav video na ikeinom sajtu...

Ti lakši nisu tučani.

Ikejski roštiljski tiganj: aluminijum presvučen teflonom.