Jump to content

torrenti

Featured Replies

hvala. ne otvara se u kini, ali zato imamo viscosity da zaobidjemo great firewall of china.

• Replies 1.6k
  • Views 162.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eh druze Kowalski zar mislis da bi mi kukali da ima sta priblizno dobro...   Pocev od liste gde na mouse over imas screenshot, onda razlicite formate na istoj stranici, odlicne kategorije, m

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hvala za svaki film, pesmu, igricu, program   rip

• Hello guys, We would like to inform you that we have decided to shut down our site. The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complication

Posted Images

On 26. 8. 2011. at 1:48, banecare1 said:
hvala. ne otvara se u kini, ali zato imamo viscosity da zaobidjemo great firewall of china.
Samo ti pričaj na engleskom, baš ti se ide u Da Hinggan Ling da ljuštiš krompir...

ma mozemo i na srpskom, mislim da nema velike razlike. ne plasim se jer ne koristim вискозност :P za politicku propagandu, vec da se kladim i gledam one filmove :D

• 4 weeks later...

nece utorrent nista da mi downloaduje. kliknula sam na znak uzvika u cosku prozora koji ukazuje da postoji neki problem i otvorio mi se novi mali prozorcic gde postoji mogucnost da se izvrsi test.sta mu ovo sad znaci? kako da prikacim taj socket?post-906-13164208051474.jpg

On 19. 9. 2011. at 8:26, MayDay said:
nece utorrent nista da mi downloaduje. kliknula sam na znak uzvika u cosku prozora koji ukazuje da postoji neki problem i otvorio mi se novi mali prozorcic gde postoji mogucnost da se izvrsi test.sta mu ovo sad znaci? kako da prikacim taj socket?post-906-13164208051474.jpg
A što na polju "Bandwidth" (gde i stoji putača) ne piše koliki je bandwidth nego samo "France, Paris"?

Edited by cika tale

• 4 months later...

Zna li iko sta se desava sa EUCom? Offline je vec dva dana.

Koji je najbolji bit torrent klijent za Ubuntu?

On 20. 1. 2012. at 0:26, Indy said:
Koji je najbolji bit torrent klijent za Ubuntu?
?

Transmission ti ne radi posao?

Pitam... skinuo sam neki qTorrent. Ne znam ništa o tome (još).

Azureus (to se sada zove nekako drugacije...Vuze?) sljaka i na ubuntuu bez problema.Mada ja sam koristio onaj sto je instaliran po default-u, ne znam kako se zove, i radi sasvim fino

Edited by hazard

Pa to, Transmission je default torrent client u Ubuntuuuu.Azureus mi je bio cool dok se nije transformisao u Vuze i krenuo da smara svecki (uz ogradu da su ga možda u međuvremenu uljudili, ne znam).

Deluge i rtorrent se najcesce koriste za linux, preporuka za deluge lakse ga nariktati.

Možda je za ubuntu najbolja kombinacija vmware+xp+utorrent :lol:

On 22. 1. 2012. at 13:55, Razzmatazz said:
Možda je za ubuntu najbolja kombinacija vmware+xp+utorrent :lol:
Namestio sam upravo to, samo sa virtualboxom. :D