maheem Posted January 12 Share Posted January 12 Lepa je. Nađi krojača Ima baš mnogo tih online radnji koje se navodno zatvaraju, cenim da je to neka nova marketinška fora. Quote Link to post
ivy Posted January 12 Share Posted January 12 uuu kakva trance garderoba na sajtu sve bih nosila Quote Link to post
I*m with the pilots Posted January 12 Share Posted January 12 5 hours ago, maheem said: Lepa je. Nađi krojača Ima baš mnogo tih online radnji koje se navodno zatvaraju, cenim da je to neka nova marketinška fora. To je svakako dobra ideja koju nikada nisam stavila u praksu, jer bih uspela povremeno da nadjem savrsen kroj za mene i onda pazljivo nosila i cuvala te haljine. Uvek sam zamisljala i da su krojaci dosta skupi, imam iskustvo samo sa kracenjem trudnickih pantalona koje me je kostalo 7 evra 4 hours ago, ivy said: uuu kakva trance garderoba na sajtu sve bih nosila Halt! Sajt je izgleda od onih koji varaju, koliko sam istrazila. Bas steta, ovakva haljina sa slike meni jako dobro stoji. Quote Link to post
Recommended Posts