napadaj Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 To je zato što su ti učitali elektronski potpis još pre nekoliko godina. Sad ne daju ako imaš ličnu kartu izdatu pre avgusta 2014. i mora da se vadi nova. 1 1 Quote Link to comment
Milosh76 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 tako da prvo moram da izvadim novu ličnu kartu, pa onda elektronski potpis Meni istice LK ovih dana pa cu odma traziti i el. potpis kad sam vec tu. Pa javljam jel to izvodljivo 1 Quote Link to comment
salerokada Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Trebalo bi da jeste. Quote Link to comment
Tihajeza Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 6 minutes ago, Milosh76 said: Meni istice LK ovih dana pa cu odma traziti i el. potpis kad sam vec tu. Pa javljam jel to izvodljivo Izvodljivo je, ja sam letos tako uradila. El.potpis ide odmah, popuniš papir, 2 minuta nešto tipkaju u kompu i gotovo. 1 Quote Link to comment
Milosh76 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) Bio danas u Savskoj, predao za novu LK, bez guzve. Rekli mi da ce mi odraditi elektronski potpis za 2 nedelje kad dobijem novu LK. Edited January 6, 2022 by Milosh76 Quote Link to comment
Tihajeza Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Jel i dalje bojkotujemo Maxi? Jel čekamo prvu sledeću platu Delezovim radnicima da vidimo da li su plate smanjene? (Ja nisam ušla u Maksi od onomad i nije mi teško) 1 Quote Link to comment
ragasto Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Sloga i dalje poziva na bojkot. Ja Maxiju svakako više neću dati ni dinara dok ne povuku odluku. Quote Link to comment
Milosh76 Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 (edited) On 6.1.2022. at 9:52, Ted said: tako da prvo moram da izvadim novu ličnu kartu, pa onda elektronski potpis Dakle, rok za izdavanje licne karte je 15 dana, za pasos 5 dana. Meni su u Savskoj LK dali za nedelju dana tj 5 radnih dana. Na istom salteru gde sam predao za LK (ako je slika koju imas u sistemu starija od 2 godine, mora opet slikanje), se i podize LK i na istom salteru se uzima elektronski potpis. Popunis 2-3 papira i to je to. Citac kartice imas u Delta Sitiju u Cometrade, kosta 2100 dinara. Instaliras 3 programa sa sajta MUPa i radi sve kako treba. Edited January 18, 2022 by Milosh76 1 2 Quote Link to comment
Recommended Posts