ultra plasticni Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Fora je što veštak mora da obavesti stranke u postupku o veštačenju. I imaš pravo da prisustvuješ... Ja ne mogu da nadjem clan Quote Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 29 minutes ago, ultra plasticni said: Ja ne mogu da nadjem clan Član 300. Na istragu se odnosi Quote Link to comment
ultra plasticni Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) To se odnosi na ispitivanje vestaka, a ne na prisustvo vestacenju, meni se cini Mada koje ispitivanje vestaka u istrazi Edited August 11, 2022 by ultra plasticni Quote Link to comment
djordje geprat Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) pretpostavljam da je ova vest za ovde Quote Investitorka Snežana Mitković iz Smedereva pravosnažno je osuđena na godinu dana zatvora i 700.000 dinara novčane kazne, zbog krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole objekta na Pančićevom vrhu, saznaju “Novosti”. 6000€ i nije neka suma za stvarnog vlasnika, biće i na, od njega, plaćenom odmoru. šta će da bude sa objektom 1. legalizovan 2. srušen 3. ko kaže da postoji nekakav? 4. ? Edited November 4, 2022 by djordje geprat Quote Link to comment
ArleKino Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Fantastičan slučaj za izučavanje. Pet predmeta na faksu da se polaže iz ovog. Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted Sunday at 11:38 Share Posted Sunday at 11:38 Najavljuju i protest ....shiit has hit the fan. Quote Link to comment
Recommended Posts