Redoran Posted May 19 Share Posted May 19 On 18.5.2023. at 12:23, lostfanforever said: Uz ogradu da sam procitala Redoranovo saopstenje ovde iznad (moj post se pre svega odnosi na igru ) Zasto Visko juce par puta u toku meca spominje da su Novaku misli negde drugde kao posledica dogadjanja vezanih za terene na Kelemegdanu? Sto bi to bilo negativno ako je dobio vecu povrsinu i u neku ruku bolji deal sad? Na drugu stranu sto uopste nisam sigurna da takve stvari mogu da uticu na njega u toku meca... Holger je jednostavno bio bolji i ovaj je i sam to izjavio mirne glave na konferenciji za stampu posle... Zato što Višković želi da je tako. Svi žele Novaka kao političku temu, svako iz svojih razloga, i zabole ih mnogo za njegov tenis ili ono što on želi da učini za tenis kao sport ili za tenis u zemlji gde je rodjen i odrastao. Quote Link to comment
Serena Posted May 24 Share Posted May 24 Ozujsko i dalje aktuelno, ali boja mi se bas dopada 👍 jos crni kratki sorc. 1 Quote Link to comment
Ras Posted May 24 Share Posted May 24 17 minutes ago, Redoran said: Još jedan rekord Duhovita je tvoja opaska, ali sam sadržaj nije za smeh. Postu je možda čak i više mesto u temi za generalnu tenisku diskusiju. Quote Link to comment
Redoran Posted May 24 Share Posted May 24 Nije mi smešno nimalo, “rekord” sam upotrebio jer je onih 15% apsolutno jeziva cifra. Empirijski pokazatelj kakav pakao mediji mogu da naprave. Mentalna snaga koja u takvom tiganju mržnje opstane i naniže 22 slema mora biti veličine čitavog Karakorama. 2 Quote Link to comment
Arkadija Posted May 28 Share Posted May 28 10 hours ago, Lancia said: Krcato ljudima koji su došli da gledaju trening???? Quote Link to comment
Redoran Posted May 28 Share Posted May 28 Mislim da su i Alkaraz i Cici imali slične posete ali svakako je lepo za videti. Quote Link to comment
Serena Posted May 29 Share Posted May 29 Boli me Kosovo, ne znam da li ce me kazniti . Mozda ga kazne tako da ostalima bude za nauk da politici nije mesto u sportu... Quote Link to comment
Redoran Posted May 29 Share Posted May 29 Taman da ga doživotno izbace sa tura, sutradan će ruski i beloruski teniseri nastaviti da trpe političku torturu od svojih kolega, medija i organizatora. Tako da će politici itekako biti mesta u sportu, ali onoj poželjnoj politici. 3 Quote Link to comment
Recommended Posts