Vasilij Zajcev Posted June 17 Posted June 17 Generalno govoreći, pas od tri godine starosti je formiran što se ličnosti tiče. Proveri svakako sa vlasnikom da li su se te epizode sa zavijanjem dešavale i kod njega jer to može da bude i anksioznost od novog prostora. Ako nisu, onda neki predmet, ćebence i sl. iz gazdinog stana može da pomogne. Uključen TV je fora za štence i može da izazove kontraefekat. Ako misliš da pas baš pati, imaš u apotekama neke sedative na herbalnoj bazi, koji se daju zbog petardi, putovanja ili baš takvih ostanaka kod kuće. Svakako ne pomaže ni ta dijeta, sve to frustrira psa pa ne mora da ide i uporedo sa razdvajanjem. Najbolje je naravno da ga vodite svugde sa sobom:) 1
Vasilij Zajcev Posted June 17 Posted June 17 Ne, Cooking Channel jer je na dijeti.. Ako može da se programira TV, onda naizmenično da idu Coocking i NG Wild, red gladi, red straha od rike lavova. Ima da omrša 100%:))
Behemoth Posted June 17 Posted June 17 Danas sam joj napunio tu igracku hranom, i pustio da se igra, a ja najnormalnije izasao, ali sam ostavio telefon da snima. Nije me bilo 15 minuta, a ona je tek negde od 3-4, minuta pocela da laje. Taman dok je ispraznila igracku. Pa ne znam, probacu jos nekoliko puta tako na 15-ak min da je ostavim samu, pa mozda bude bolje, i navikne se, otkud znam.
đorđe geprat Posted June 18 Posted June 18 petku je izvađen očnjak. ustanovljeno nešto u vezi sa krpeljima (ne lajmska varijanta). nema onog srcanog crva. ispitivanja na crva i krvnu sliku, anestezija i intervencija, antibiotici. 14000. "advokat" kapalo po kičmi 1800. juče počeh da dumam koliko me košta ova ljubav. za ovih 18 godina, sigurno 12000€ solidan auto ili arterska voda ili 2 hektara šume u komšiluku. nema veze. niko me ne voli kao ova paščad. 7
utilitarist Posted June 18 Posted June 18 teško da će se u retrospektivi bilo ko osetiti loše što je pare potrošio na psa. ili da nahrani neku nesreću na ulici. pominjem ih jer došao sam da podelim link. sorry što je fejs i što je vajb jeftin u želji da namami preglede. glavna glumica je
aram Posted July 15 Posted July 15 beba moja dobila neki koktel vakcina, sva je tunjava i nikakva celo veče
slepa živana Posted July 17 Posted July 17 2 minutes ago, slepa živana said: ima li doktora u sobi? ubacio mi je neko u dvorište slepo malo štene jel sme dugotrajno kravlje? vodu? da grejem? ujutro ću kod veta i do pečopa ako preživi
le petit nicolas Posted July 17 Posted July 17 (edited) ususkaj ga. razblazi mleko s malo vode i neka bude tek mlako. ako nemas cuclu, uzmi kapalacu iz kapi za nos. ako nemas kapalicu, probaj s najmanjom kasicicom. ili umoci cosak krpice u mleko i daj mu da sisa. poz Edited July 17 by le petit nicolas 1
Recommended Posts