mustang Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 1 hour ago, zmanic said: Nema lepše ni zabavnije rase, NEMA. to svako od nas za naseg kaze
mustang Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (edited) nek uziva moj je kod veterinara, i on i njegova polusestra, oboje imaju infekciju uha, morali da ih uspavaju da bi im ocistili usi dobro i pregledali. znaci, mrzim mog veta. kako ga vidim, on bi da uspavljuje. a otac mu je bio baja...old school, po mirisu je znao sta je. ovaj bi sve pod mikroskop.... Edited August 17, 2020 by mustang
Frank Pembleton Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Uživancija u selu evo već mesec drugi. Jel ovo ona što je bila ostavljena ispret SIv-a? Il sam pomešao? .... Shiit has hit the fan!
Amos Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Jeste, samo nju imam po treći put Topić i fotka koju je kapetanm tada okačio. Vidim da još čita forum pa ako vidi ovo, hvala zauvek matori 1 2
Frank Pembleton Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 [emoji123][emoji123][emoji123].... Shiit has hit the fan!
Haralampije Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 19 hours ago, Mos said: Uživancija u selu evo već mesec drugi. NKD, lep kucov u godinama dobar deo zivota sam proveo u drustvu istih 1
renne Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 https://www.thedodo.com/daily-dodo/rescue-dog-sleeps-with-food-bowl-every-night 2 3
Indy Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Nesto za decu (npr. mene)... Why don’t dogs live as long as humans? Quote Dogs don’t follow the rules on larger animals living longer. A 70kg Great Dane is lucky to reach seven years, but a 4kg Chihuahua can live for 10 years or more. We still don’t really know why this happens. But if you want a dog that lives longer, you should choose a small breed.
halloween Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 (edited) Imamo pseću bandu ispred zgrade, nije bitno što ih ne znam sve ponaosob, jer ih ima 5-6, ali oni znaju svakog ko živi u obe zgrade između kojih žiive a to je priličan broj ljudi. Uglavnom je sve uobičajeno. Jedino što je uveče smešno jer zadnjih nedelja, nakon što se svi izlaju i rasporede na spavanje, jedan pas (ima border koli pojavu), čini mi se iz dosade, zavija kad se sve utiša. Nijekao vuk, nego više stakato, što bi se reklo u Požegi, škamunjanje™. Edited August 27, 2020 by halloween
Recommended Posts