Jump to content

Featured Replies

1 hour ago, zmanic said:

Nema lepše ni zabavnije rase, NEMA.

to svako od nas za naseg kaze :laugh:

• Replies 6.3k
  • Views 654.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• Bella 9 meseci 34kg

• Možda se neko seća ove fotografije iz aprila ove godine.   Ona više nije sa nama. Pre deset dana je zaspala zauvek. Dva dana pre trinaestog rođendana. Tumor.   Sada je ovde.  

Posted Images

:heart:

:lolol:

c7nZKjc.jpg

Uživancija u selu evo već mesec drugi. 

FB710460-DCF7-43F6-AB36-E79C5531D1F6.jpeg

nek uziva :wub:

moj je kod veterinara, i on i njegova polusestra, oboje imaju infekciju uha, morali da ih uspavaju da bi im ocistili usi dobro i pregledali. znaci, mrzim mog veta. kako ga vidim, on bi da uspavljuje. a otac mu je bio baja...old school, po mirisu je znao sta je. ovaj bi sve pod mikroskop....

Edited by mustang

FB710460-DCF7-43F6-AB36-E79C5531D1F6.thumb.jpeg.ed3d40d9ca2f2206ca05139e60b9d587.jpeg
Jel ovo ona što je bila ostavljena ispret SIv-a? Il sam pomešao?

.... Shiit has hit the fan!

Jeste, samo nju imam po treći put :D

Topić i fotka koju je kapetanm tada okačio. Vidim da još čita forum pa ako vidi ovo, hvala zauvek matori :)

nodptiarka.jpg

[emoji123][emoji123][emoji123]

.... Shiit has hit the fan!

19 hours ago, Mos said:

FB710460-DCF7-43F6-AB36-E79C5531D1F6.jpeg

NKD, lep kucov u godinama  :) dobar deo zivota sam proveo u drustvu istih

Nesto za decu (npr. mene)...

Why don’t dogs live as long as humans?

Dogs don’t follow the rules on larger animals living longer. A 70kg Great Dane is lucky to reach seven years, but a 4kg Chihuahua can live for 10 years or more. We still don’t really know why this happens. But if you want a dog that lives longer, you should choose a small breed.

Imamo pseću bandu ispred zgrade, nije bitno što ih ne znam sve ponaosob, jer ih ima 5-6, ali oni znaju svakog ko živi u obe zgrade između kojih žiive a to je priličan broj ljudi.

Uglavnom je sve uobičajeno. Jedino što je uveče smešno jer zadnjih nedelja, nakon što se svi izlaju i rasporede na spavanje, jedan pas (ima border koli pojavu), čini mi se iz dosade, zavija kad se sve utiša. Nijekao vuk, nego više stakato, što bi se reklo u Požegi, škamunjanje™.

Edited by halloween

😁😄