namenski Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 A, pa znali smo mi i da se skockamo... On 24.9.2018. at 9:40, namenski said:
namenski Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 9 minutes ago, Sara said: Kad se skocka reko bi čovek cvećka A ovamo...
InvisibleLight Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 chupavi lepotan moja opsednutostt i ljubav ka psima postaje dijagnoza od kada imam svog psa, kujicu smrdljivicu jedinu pre sam bila u stilu 'zivi i pusti pse da zive', prijateljski i s postovanjem al nikakvo interesovanje za zblizavanje
InvisibleLight Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 5 minutes ago, ToniAdams said: pa dobro, evoluirala si da
zmanic Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 još prikupljmo slike, ali za sada je doviljno ilustrativno čime se u stvari bavimo:http://ksp.rs/gallery/Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Sara Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 (edited) jao, takvog debelog psica imao moj drugar, zvali smo je Balerina, grozan karakter i izgledala je kao krompir, ali iz nekog razloga svi smo je obozavali danas me grize savest celi dan, zapostavila sam Loka, a zna se da je on moja najveca ljubav, moram da ispravim topodhitno! koliko danas!! Edited October 26, 2018 by Sara
halloween Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Makenzijevom prozuja na vespi vozač a iza njega/nje privezana da sedi uz vozačeva leđa bela velika pudla, mašnice i vetar joj tera šiške, otvorila usta, mogu da se zakunem da se smeje.
mustang Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 7 minutes ago, halloween said: Makenzijevom prozuja na vespi vozač a iza njega/nje privezana da sedi uz vozačeva leđa bela velika pudla, mašnice i vetar joj tera šiške, otvorila usta, mogu da se zakunem da se smeje. uziva!
Recommended Posts