Jump to content

Featured Replies

:D cakana je sa ovom belom ćubom na glavi

• Replies 6.3k
  • Views 654.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• Bella 9 meseci 34kg

• Možda se neko seća ove fotografije iz aprila ove godine.   Ona više nije sa nama. Pre deset dana je zaspala zauvek. Dva dana pre trinaestog rođendana. Tumor.   Sada je ovde.  

Posted Images

A, pa znali smo mi i da se skockamo... :happy:

On 24.9.2018. at 9:40, namenski said:

2016-11-09_09.26.00_1.jpg

pravi je bipsić :D

Kad se skocka reko bi čovek cvećka :D

9 minutes ago, Sara said:

Kad se skocka reko bi čovek cvećka :D

A ovamo... :D 

chupavi lepotan:wub:

moja opsednutostt i ljubav ka psima postaje dijagnoza od kada imam svog psa, kujicu smrdljivicu jedinu

pre sam bila u stilu 'zivi i pusti pse da zive', prijateljski i s postovanjem al nikakvo interesovanje za zblizavanje

pa dobro, evoluirala si :)

5 minutes ago, ToniAdams said:

pa dobro, evoluirala si :)

da:heart:

• 2 weeks later...

još prikupljmo slike, ali za sada je doviljno ilustrativno čime se u stvari bavimo:

http://ksp.rs/gallery/

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• 2 weeks later...

12.gif

Ju, Majo... ja mislio ti fini.

jao, takvog debelog psica imao moj drugar, zvali smo je Balerina, grozan karakter i izgledala je kao krompir, ali iz nekog razloga svi smo je obozavali

danas me grize savest celi dan, zapostavila sam Loka, a zna se da je on moja najveca ljubav, moram da ispravim topodhitno! koliko danas!!

Edited by Sara

44981994_2498340370193252_10539470026325

Makenzijevom prozuja na vespi vozač a iza njega/nje privezana da sedi uz vozačeva leđa bela velika pudla, mašnice i vetar joj tera šiške, otvorila usta, mogu da se zakunem da se smeje. 

7 minutes ago, halloween said:

Makenzijevom prozuja na vespi vozač a iza njega/nje privezana da sedi uz vozačeva leđa bela velika pudla, mašnice i vetar joj tera šiške, otvorila usta, mogu da se zakunem da se smeje. 

uziva! :wub: