zmanic Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) Ispašće da sam ja neko veliko zlo. Ko me je vukao za jezik, bem li mu mater .... Don KOR, od pre malo vremena, više nije sa nama: https://www.facebook.com/miloje.cirovic.3?hc_ref=ARROWOXSyI1nkDedaoXZTPsAD3UMxEkBpQove4nhV9ErFivEcQ2qCCv7Qp3CRvZjRIg&fref=nf&pnref=story Edited February 24, 2018 by zmanic
mustang Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 sto bas 20 godina od smrti? da se ne bi rodjaci mozda mesali? lep pas, sav ko saliven pravi king
ToniAdams Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 al kakvu facu plemenitu ima, ko da je svestan svoje plave krvi
zmanic Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 3 hours ago, mustang said: sto bas 20 godina od smrti? da se ne bi rodjaci mozda mesali? Tako je rešio vlasnik (Ćira). Čisto da bi ga izdvojio od proseka. Samog Dona od malena je pratio oreol neponovljivog, što pretenciozno što slučajno. Samo sam ga jednom video u ringu - plenio je pokretom i gracioznošću, baletetan. PS Inače, Ćira ga je puštao po srbijici na sve strane. Skoro da nema AST-a kod nas a da nema Don-a bar do 4.-tog kolena u nekoliko slučaja. Teško je naći AST-a koji ga nema u pedigree-u.
Nesh Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ajde da okacim, mozda ima zainteresovanih: Rasa je ovaj krupniji.
mustang Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 cestitke! ❤️❤️❤️ sa srecom i ne uskracuj nam slike sada kada su najsladzi 🙂
Recommended Posts