hoffnung Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 hhhehhe kakva mu je faca! mnogo je sladak. :) daj jos neku ako imas hippie?
Hippie Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 jeste..... pored doge, haski je moj pas zauvek
hoffnung Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 :) sto se tice doge, meni su oni prilicno veliki psi. imam jednu u ulazu i njenu pravu velicinu mogu da vidim jedino kada smo zajedno u liftu. ta sapa.... :D ta doga se isto plasi petardi kao i moj pas, samo sto kada je moj pas napolju i pucaju petarde, ne boji se, samo u stanu. ova doga cim cuje petardu napolju, ne ostaje joj se vise, samo zeli da pobegne, ili kada treba da izadje iz ulaza i cuje petardu, zeli da se vrati svom snagom.
Hippie Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 primetila sam da se svi zale na te petarde tamo... bas mi je zao, ovde takih problema nema... sto se tice doge, prvo mi se svidza izgled.. pas je extremno gracijozan... crne doge posebno, deluju mi tako gotik... ..... zatim na ovo obavezno padam; The breed is often referred to as a "gentle giant" mana im je prilicno kratak zivotni vek u odnosu na druge pse
darling Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 a i ne mozes navuci hrane. vidjam jednu veliku dogu. kad vidim da dize nogu da zapisa, a zapisava dosta visoko, prelazim na drugu stranu ulice, jednom me je zapahnulo.... uuuuuuuuuuuh
Budja Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 :) sto se tice doge, meni su oni prilicno veliki psi. imam jednu u ulazu i njenu pravu velicinu mogu da vidim jedino kada smo zajedno u liftu. ta sapa.... :D ta doga se isto plasi petardi kao i moj pas, samo sto kada je moj pas napolju i pucaju petarde, ne boji se, samo u stanu. ova doga cim cuje petardu napolju, ne ostaje joj se vise, samo zeli da pobegne, ili kada treba da izadje iz ulaza i cuje petardu, zeli da se vrati svom snagom. nas slucaj, takodje. poslednje dve nedelje nema sanse da ga izvedem u setnju. piski i kaki u roku od odmah, na mestima na kojima to obicno ne cini, i odmah stura nazad u stan.
Frank Pembleton Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Uzeo da čuvam dok gazde otišle u zeezanje... Poslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Jedna praznicna :) Da nije to ona sto se izgubila kod SIV-a?
Recommended Posts