ToniAdams Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) i jezik na drugoj sliki odozdole stoji nakrivo. Edited December 6, 2014 by ToniAdams
Zavrzan Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 ima zubi ki tarabe, treba da nosi protezu. Tako je kad imas rodbinu koja drzi kasapnici,ne moze da prodje dan bez poneke koske Leti kada je mnogo vruce odbija standardnu hranu ,ali koska uvek moze
ToniAdams Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 ma zajebava ralem, prelepa je. izljubi je u njusku za mene.
JozoMujica Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Ali izraz lica... :D Edited December 8, 2014 by JozoMujica
Hippie Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 nije moj, bratov.. al ja ovo prvom prilikom kradem il dumrem
darling Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ne moras da krades. vec ce on ili ona sam/a pobeci jel decak il devojcica, ime, koliko ima, posto je, i tako to, znas valjda sva pitanja koja se postavljaju kad beba pas udje u kucu.
zmanic Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Shiwa sa 6 meseci počinje da trenira: Edited December 23, 2014 by zmanic
Hippie Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ne moras da krades. vec ce on ili ona sam/a pobeci jel decak il devojcica, ime, koliko ima, posto je, i tako to, znas valjda sva pitanja koja se postavljaju kad beba pas udje u kucu. muzjak, 8 nedelja... izgleda kao da je ljut/zao, al to je zbog crnih pruga oko okica pa se ima taki utisak... inace dobar je i pufnast je i jojjjjjj ochem ozbiljno razmisljam duznem 1 zenku pa da ih smuvamo i da imaju vake male pufnice kad porastu
Recommended Posts