Lrd Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Jao, jeste <3 ali je i plakanje od smeha, naročito onaj slomo na kraju.
darling Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 moj rodjak koji zivi s vucjakom otpisuje meni koja zivim s retriverom :D, mada mislim da je snimak lazan. Pravi ovcar ne jede spagete a pravi retriver bi pojeo i tanjir :)
darling Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 volela bih ovde da provedem nekoliko dana :)
JozoMujica Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Šta nekoliko dana, ceo život. Vidi, gomila kučića i nigde ljudi.
darling Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 kako ceo zivot, a kad cu da pliva s delfinima? :) ne znam dal je bolje kad ih gledam sve na gomili, il se fokusiram na jednog psica, pa ga pratim. bozanstveni su. najbolja je doga, te tamo, te vamo, pa pij vodu, pa usla bi, ipak ne bi :D zasto o zasto kod nas nema ovakvih mesta za pse.
Frau Gabrijela Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ^_^ pošto me forum baca u april neke godine na pojedinim topicima, sad me je bacio na slike one tvoje lepotice. domognem se današnjeg posta, kad ono njena slika i prilika. :) mogao bi da nas obraduješ apdejtom, nisi odavno.
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 mogao bi da nas obraduješ apdejtom, nisi odavno. +1
Zavrzan Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 pošto me forum baca u april neke godine na pojedinim topicima, sad me je bacio na slike one tvoje lepotice. domognem se današnjeg posta, kad ono njena slika i prilika. :) mogao bi da nas obraduješ apdejtom, nisi odavno. Bice novih slika cim padne sneg :) ,Ovo je od pre nekoliko meseci,mislim da sam negde vec postovao(letnja slim figura :D )
Recommended Posts