November 24, 201410 yr moj rodjak koji zivi s vucjakom otpisuje meni koja zivim s retriverom :D, mada mislim da je snimak lazan. Pravi ovcar ne jede spagete a pravi retriver bi pojeo i tanjir :)
November 26, 201410 yr kako ceo zivot, a kad cu da pliva s delfinima? :) ne znam dal je bolje kad ih gledam sve na gomili, il se fokusiram na jednog psica, pa ga pratim. bozanstveni su. najbolja je doga, te tamo, te vamo, pa pij vodu, pa usla bi, ipak ne bi :D zasto o zasto kod nas nema ovakvih mesta za pse.
December 5, 201410 yr ^_^ pošto me forum baca u april neke godine na pojedinim topicima, sad me je bacio na slike one tvoje lepotice. domognem se današnjeg posta, kad ono njena slika i prilika. :) mogao bi da nas obraduješ apdejtom, nisi odavno.
December 5, 201410 yr pošto me forum baca u april neke godine na pojedinim topicima, sad me je bacio na slike one tvoje lepotice. domognem se današnjeg posta, kad ono njena slika i prilika. :) mogao bi da nas obraduješ apdejtom, nisi odavno. Bice novih slika cim padne sneg :) ,Ovo je od pre nekoliko meseci,mislim da sam negde vec postovao(letnja slim figura :D )