Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

sada je filbi setao pse i sreo naseg lokalnog, brdskog, veterinara. covek kaze da su tri psa umrla kod njega u ordinaciji od posledica trovanja i da on zna i da je jedan lutalica takodje stradao. sve se desilo na uglu petra martinovica i kneza viseslava (kod ceptera). tu je u blizini privatna skola rudjer boskovic. vet je naravno sve uredno prijavio. u pitanju je furadan.znaci isto kao u NS. ili je isti covek ili je ovo organizovano. lokalni dizelasi/silosi planiraju straze te se nadam da ce nekim cudom pocinitelj pasti njima u ruke.

Posted

jedan napalm bacen na ovu nasu vukojebinu ne bi nikoga promasio.

Posted
jedan napalm bacen na ovu nasu vukojebinu ne bi nikoga promasio.
greota zivotinja.
Posted

jeste, u pravu si. al neke zrtve se moraju podneti zarad opsteg boljitka.

Posted (edited)
znaci isto kao u NS. ili je isti covek ili je ovo organizovano. lokalni dizelasi/silosi planiraju straze te se nadam da ce nekim cudom pocinitelj pasti njima u ruke.
mogu da konstatujem samo jedno: nikada u istoriji nije zabelezeno da psihopata koji truje zivotinje, vija decu da ih bije ili da im busi lopte i sl, ordinira van svog dvorista, tako da prica o istoj osobi u potpuno razlicitim krajevima grada (ili u dva tri grada) zvuci potpuno sf.mozemo rutinski posumnjati i da vlasti to rade, jer im zivotinje na ulici direktno izbijaju pare, koje bi mogli da smuljaju negde za sebe. pricamo ipak o drzavi koja je pakovala ljude u hladnjace. Edited by garoviks
Posted

kod mene neko ostavio stence shar pei-a i sad ih poklanjaju u veterinarskoj stanici. ko secer su.fwoak8.jpg

Posted
kod mene neko ostavio stence shar pei-a i sad ih poklanjaju u veterinarskoj stanici. ko secer su.fwoak8.jpg
gde je to kod tebe?
Posted

eo mog deranahttps://www.youtube.com/watch?v=2fz6V4Kd36o

Posted
kod mene neko ostavio stence shar pei-a i sad ih poklanjaju u veterinarskoj stanici. ko secer su.
međedići slatki. :wub:jesi li uzeo bar jedno?
eo mog derana
:lol:kako slatko čantra. a umetnički dojam mu je za desetku.
Posted
međedići slatki. :wub:jesi li uzeo bar jedno?
ja resio da uzmem svetog huberta. mora da lici na gazdu.
Posted
imaš crvene oči i šest brojeva veću kožu? :(

super su hubertići na slikama, nikad nisam videla uživo.

Posted
Ha, Belgos!
Posted
Ha, Belgos!
pfff, ja sam seljacina, nemam tako istancan ukus ko ti da setam pudlijanere.