August 26, 20177 yr jesi li se izvinio toj finoj gospođi zbog stresa koji je zbog tebe pretrpela? Rekoh vec, uzvratio sam istom merom...
August 26, 20177 yr Ostavis svoje djubre ispred njihovih vrata, efikasnost toga je neko potvrdio na ppp
August 27, 20177 yr Pred sam početak uspona na nadvožnjak preko batajničkog druma je bilo odvajanje desno, ali sad gledam google maps, izgleda da je sad urađen izlaz kako treba: https://www.google.com/maps/@44.8920584,20.2984961,16z/data=!3m1!1e3 Fala, provereno je sad - izlaz lepo radi :)
August 27, 20177 yr Plot tikens.... . ....shit has hit the fan... znash, ali! ostavi neki degen ornar nasred zgrade i zaboravi ga. ko ce da ga nosi? kome smeta ili ko prvi naidje? ili da skupe pare da plate nekom? i ovaj ludak je negde dobrodoshao, ma kako neprimeren bio na prvu loptu... Edited August 27, 20177 yr by gospa buba
August 27, 20177 yr pa ona fontana na slaviji nije ni bazencic, sa gornje strane je betonska ploca koju voda pokrije tek da odglumi povrsinu. ocekujem da nije ni voda vec su kinezi smislili jeftiniju zamenu.
August 27, 20177 yr pa naravno, da nece neko da izlazi iz kola da zaviruje? vidish da je chuvaju ko grob druga tita <_<
August 29, 20177 yr Vesic rekao da se do 22. septembra planira kraj radova u Ruzveltovoj, do 22. oktobra u Bulevaru Oslobodjenja, a do sredine novembra kraj na Slaviji. Kad zavrse Bulevar (jos mesec i po dana jebote :facepalm: ) hoce li Slavija i dalje biti zatvorena?
August 29, 20177 yr zar neće posle da rade deo ruzveltove od sv.nikole do kraljice marije? taj deo nije rađen.
August 29, 20177 yr meni treba ovaj deo od bulevara do kraljice marije da mogu da skrenem u zahumsku.