salerokada Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ekologija? ....shit has hit the fan... Taj bi trebalo da je na CNG. To je ekološkije od dizela! -_-
Lezilebovich Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Da li je ovo pravo upravnika zgrade – "Kad ja pozvonim..." jebi glupe beograđane !!!! evo i slike za one koji ne klikću na linkove ahahahahah , jebote, ima i pečat gore levo i dole desno :D na mah mi deluje da se neko zajebava, ali mi je sasvim i normalno da je neko ovo stvarno umislio da može Edited August 25, 2017 by Lezilebovich
Tihajeza Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ovo mi deluje fejk, a ako nije fejk, vrlo verovatno nije iz Srbije. Prvo, pečat je na latinici, pa jekavica... Drugo, od donošenja zakona o stanovanju, skupštine stanara imaju neki veći rok da izglasaju predsednika (mislim čak 6 meseci), pa im se tek tada dodeljuje prinudni "školovani" kadar. A to još nije nastupilo. Ali ako je ovo nešto iz okruženja, sigurna sam da će se i među našim upravnicima naći neki sa poremećajem autoriteta. Sećam se jednog BBCjevog realitija, ozbiljno rađenog, pre velikih bratova, kada je skromna i tiha krojačica dobila ovlašćenja da kao zavodi red. Za dva dana je bičevala ostale (bukvalno, pravim bičem). Samo, treba uzeti u obzir da i sa druge strane vrata, po stanovima, čuče razni stanari i samo čekaju da im ovakav jedan pozvoni...
Barti66 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 nene daleko bilo, nego meni krivo shto ne ide pored mene ^_^ nego, shta su danas razvalili? Pa nas.(ali to se moźda i ne računa pošto je u pitanju svakodnevnica?)
Hamlet Strašni Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ovo mi deluje fejk, a ako nije fejk, vrlo verovatno nije iz Srbije. Prvo, pečat je na latinici, pa jekavica... Drugo, od donošenja zakona o stanovanju, skupštine stanara imaju neki veći rok da izglasaju predsednika (mislim čak 6 meseci), pa im se tek tada dodeljuje prinudni "školovani" kadar. A to još nije nastupilo. Ali ako je ovo nešto iz okruženja, sigurna sam da će se i među našim upravnicima naći neki sa poremećajem autoriteta. Sećam se jednog BBCjevog realitija, ozbiljno rađenog, pre velikih bratova, kada je skromna i tiha krojačica dobila ovlašćenja da kao zavodi red. Za dva dana je bičevala ostale (bukvalno, pravim bičem). Samo, treba uzeti u obzir da i sa druge strane vrata, po stanovima, čuče razni stanari i samo čekaju da im ovakav jedan pozvoni... Pa možda je ovo izglasan upravnik stambene zajednice. Pečat ne mora na ćirlici da bude. Ssz je skupština stambene zajednice, tomje naš zakonski termin. Pri tome je ovo miks ijekavice i ekavice. Obavještenje ali piše sledi a ne slijedi...
Frank Pembleton Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 "Novi Sad ulica Brace Ribnikar 65.Zivim u toj zgradi.Jednom sam smece ostavio ispred stana na 2 minuta stigla mi opomena za kaznuZA BATINE! https://t.co/SFxM1wGGLT" ....shit has hit the fan...
Tihajeza Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 "Novi Sad ulica Brace Ribnikar 65.Zivim u toj zgradi.Jednom sam smece ostavio ispred stana na 2 minuta stigla mi opomena za kaznuZA BATINE! https://t.co/SFxM1wGGLT" ....shit has hit the fan... Smeće ispred stana jeste realno za kaznu, a i za batine.
ToniAdams Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Smeće ispred stana jeste realno za kaznu, a i za batine. +1
Frank Pembleton Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 To ja video ovde kad sam se doselio u ovaj stan, i potpuno sam zbunjen. Jednom sam, pošto sam video da prođe dan, pokupio i tuđe kad sam svoje nosio. I naravno popio napušavanje od komšinice. Te sam uzvratio, na šta sam dobio krunski argument: To je ovde normalno, vi se juče doselili i već se pravite pametni! ....shit has hit the fan...
Tihajeza Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 To ja video ovde kad sam se doselio u ovaj stan, i potpuno sam zbunjen. Jednom sam, pošto sam video da prođe dan, pokupio i tuđe kad sam svoje nosio. I naravno popio napušavanje od komšinice. Te sam uzvratio, na šta sam dobio krunski argument: To je ovde normalno, vi se juče doselili i već se pravite pametni! ....shit has hit the fan... Sve, sve, ali zašto joj smeta kad joj drugi još i odnese?
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 time joj poručuješ da je lenja i neodgovorna. a to malo ko voli
Frank Pembleton Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 time joj poručuješ da je lenja i neodgovorna. a to malo ko voli Kriv sam...
beta Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 jesi li se izvinio toj finoj gospođi zbog stresa koji je zbog tebe pretrpela?
Recommended Posts