Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ne, u plandištu

<_<

Posted

ne, u plandištu

<_<

Surov si.
Posted

Opet se smrad govana širi Slavijom.  :puke:  :puke:  :puke:

Posted

ćuti, pusti, možda je neka metafora...

Posted

Cura mece medju noge cvece

da zamiri kad lola zaviri

DRUšTVO | 07.07.2017 10:10 > 07.07 11:50

Mali: Pet stotina stubova javne rasvete biće ukrašeno cvećem

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će u Beogradu oko 500 stubova javne rasvete uskoro biti ulepšano postavljanjem saksija s cvećem.

Kako se navodi u saopštenju, uvodjenje te dekorativne novine počeće sledeće nedelje, a predvidjeno je da u saksijama budu različite vrste cveća.

Ukrašene će biti svetiljke na potezu od aerodroma do petlje "Lasta", čitav Brankov most sa 27 stubova javne rasvete, kao i 120 stubova u Ulici kneza Miloša.

"Ulepšavanje grada je bitan i veliki korak za Beograd, jer on treba da odiše atmosferom velikih metropola. U skladu s tim, i cveće doprinosi vizuelnom identitetu grada, na čijem ulepšavanju svakodnevno radimo", rekao je gradonačelnik i dodao da će javnost odlučiti da li i neki drugi delovi treba da budu ukrašeni na isti način.

Posted

Sve to u cilju suzbijanja govnomirisa u prestonici?

Kakav maestralan potez.... ja sam prosto opčinjen njihovom sposobnošću ali i hrabrošċu da se uhvate u koštac sa najvećim gradskim problemima.

Posted

Чекај да видиш тендер за цвеће па ће ти бити јасно зашто то раде.

Posted

Jel winwin otvorio i cvećarsko odeljenje?

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted (edited)

drzite nas u neizvesnosti :(

da crknu vishe sa ovim vatrometima! <_<

Edited by gospa buba
Posted

Jel winwin otvorio i cvećarsko odeljenje?

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Ne bi me čudilo ni najmanje...cvećarsko-grobarski our.
Posted

ovo je fantazija. umesto da izoluju ta svoj fiktivni vilajet i nazidaju i tarabu okolo, da im narod ne zalzi, sad ce i da parkiraju metro pod prozor -_-

ja se izvinjavam svima koji su onomad caskali o moralu, arhitektama i projektantima, ali ovo neko smishlja i crta, neko shkolovan :rolf:

Posted (edited)

projektanti, wsp, su zapravo radili projekat metroa za jedan grad u burkini faso ali su im se tada javili neki fini ljudi iz beograda da naruče projekat pa im se učinilo da isti projekat može da prođe i u beogradu.

i tako je nastao čuveni beogradski metro...

Edited by beta kentauri