beta Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 ma ko bre zove tramvajski most "stari zeleznicki"? čak i neki koji se bakću planovima. prošle nedelje čitam nacrt za blok 18 i lepo piše stari železnički most. i ja gledam u stari žel most i vidim blok 18a i nešto mi nije bilo jasno onda ukapiram na šta misle
renne Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Moj ćale koji se celog života bavio mostovima, izgradio stotine ga je isto tako zvao
Pontijak Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Moj ćale koji se celog života bavio mostovima, izgradio stotine ga je isto tako zvao mozda su nekada takvi tipovi mostova i pravljeni samo za zeleznicki saobracaj? bokte, nacisticki okupator stigao i taj most da postavi tokom okupacije sto znaci da je bio mnogo efikasniji od sadasnjih stetocina tj gradske vlasti koje se izgleda vise trude da prestignu nacistickog okupatora u rezultatima devastacije nego sto se trude da ga prestignu u rezultatima sanacije i izgradnje Edited May 15, 2017 by Pontijak
Frank Pembleton Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Ma sad mi nije jasno koji je most u pitanju? Onaj preko koga idu tramvaji ili onaj preko kojeg idu vozovi? Ja sam mislio na onaj preko koga idu tramvaji... ....shit has hit the fan...
Pontijak Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Ma sad mi nije jasno koji je most u pitanju? Onaj preko koga idu tramvaji ili onaj preko kojeg idu vozovi? Ja sam mislio na onaj preko koga idu tramvaji... ....shit has hit the fan... pa po onom imbecilnom renderu bice da misle na stari tj tramvajski most jer su ubacili taj luk od tog mosta u tu skarednu slikariju
Lezilebovich Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Dosta je bilo rusenja, Brat Karic sa svojom kompanijom najaceg imena "BK Tesla" potpisao nesto sa Kinezima o gradnji, pazi sad, 2 miliona kvadrata stanova u BG. Steta sto je mator, tacno bi Karic mogao da bude nas Trump Edited May 15, 2017 by Lezilebovich
hazard Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Steta sto je mator, tacno bi Karic mogao da bude nas Trump Dinkara nas je onomad resio te bede
Блок_64 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Dosta je bilo rusenja, Brat Karic sa svojom kompanijom najaceg imena "BK Tesla" potpisao nesto sa Kinezima o gradnji, pazi sad, 2 miliona kvadrata stanova u BG. Мучени Никола се у гробу преврће када је видео каква битанга блати његово име.Јебига сада бар знамо коме је платио да повуку оптужницу. Edited May 15, 2017 by Блок_64
renne Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Kaže Mali stiže nam nekoliko milijardi evra iz Kine već koliko odmah
Takeshi Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 obrisi fontane na slaviji deluju uzasno. prilicno visoka, ici na mesto za obavljanje paganskih rituala.
gospa buba Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Kaže Mali stiže nam nekoliko milijardi evra iz Kine već koliko odmah shta li je falilo arapskim milijardama
Recommended Posts