Shan Jan Posted January 11 Posted January 11 Nigde ne mogu da nadjem snimke i slike sa trga za NG, toliko je bila uspesna.
Hele Posted January 11 Posted January 11 (edited) 21 hours ago, duda said: Za @Hele i ostale đilasomrzitelje Inace, ne kapiram poentu tagovanja mene na ovoj temi. Djilas po meni nije bio dobar gradonacelnik, ali ono, trebalo ga je zameniti nekim boljim, nekim ko nije iz crno-crvene ekipe i idemo dalje. Ne bih ga u 2025. godini nikad ni pominjao. Ja njega hejtujem kao lidera opozicione stranke i jednog od najzasluzijih, ako ne i najzasluznijeg, sto opozicija ne moze da prebaci milion glasova u zemlji koja je vecinski protiv radikala, sto ankete jasno i pokazuju. Zato mislim da treba da se skloni i prestane da sabotira. To sto je ofarbao tramvaje je potpuno odvojena tema. Nek se jednog dana u slobodnoj zemlji kandiduje opet za gradonacelnika i stavlja cvetove na tramvaje, nikakav problem. Naravno, ako ga slobodno pravosudje prethodno ne strpa u zatvor. Ako se to ne desi, nek se kandiduje za sta hoce, demokratska cemo biti zemlja. Edited January 11 by Hele 1
Milosh76 Posted January 11 Posted January 11 1 hour ago, Hele said: Djilas po meni nije bio dobar gradonacelnik Ti se secas vremena kad je bio gradonacelnik?
le petit nicolas Posted January 14 Posted January 14 (edited) novi sjaj starog zdanja: poz Edited January 14 by le petit nicolas 1
Shan Jan Posted January 14 Posted January 14 On 11. 1. 2025. at 18:05, Milosh76 said: Ti se secas vremena kad je bio gradonacelnik? Ja se secam. Bio je vise nego ok, dosta je uradjeno. Osim mosta na Adi, radilo se puno na slabijim delovima grada (znam da mi je kolega iz Kaludjerice pricao da niko nije toliko stvari tamo uradio kao Djilas dok je vodio grad). Uveo je doduse zabranu alkohola posle 10 uvece i razbucao nam nocni zivot zabranom rada kafica u naseljenim delovima grada uvece. To mu necemo oprostiti. 3
Delija67 Posted January 14 Posted January 14 Ja mu ne oprastam ni zabranu plivanja na Adi sa sve bilmezima iz komunalne policije na skuteru koji su pokusali da me ubiju. 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, Shan Jan said: Uveo je doduse zabranu alkohola posle 10 uvece i razbucao nam nocni zivot zabranom rada kafica u naseljenim delovima grada uvece. To mu necemo oprostiti. ovo mu je bio jedan od najboljih poteza kad se samo setim forumske histerije kad je zabranio prodaju piva po kioscima posle 22 good gold times 1
Kampokei Posted January 14 Posted January 14 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kad se samo setim forumske histerije kad je zabranio prodaju piva po kioscima posle 22 Evo jedna vintage repcuga na tu temu: 2
đorđe geprat Posted January 26 Posted January 26 On 14. 1. 2025. at 23:01, le petit nicolas said: novi sjaj starog zdanja: g poz od kada sam se preselio u rakovicu a i zbog sve češćeg boravka u selu, retko svraćam u stari kraj. tako da je za mene bila novost praćena tugom i zaprepašćenjem kada sam video gomilu šuta na mestu stre pošte. tu će da nikne još jedna staklena kula. već sam se pomirio s tim da će lokomotiva jednostavno da istrune i sa "pogledaj to ruglo, šalji je na otpad" bude uklonjena. dodatno, videh da je postavljena ograda koja odvaja železničku stanicu od trga tako da, bojim se, i njoj sledi sudbina pošte. rešili su da od starog begrada naprave novi po njihovim merilima, finansijskim i estetskim. 3
slepa živana Posted January 26 Posted January 26 za laku noć i za hrabru borbu sutra pošta 6 hotel jugoslavija 5
le petit nicolas Posted January 26 Posted January 26 sto neko rece, sto ostadosmo bez golog otoka. poz 5
bradilko Posted January 26 Posted January 26 mater im jebem zlikovacku najgore je sto su oni potpisali sve zive ugovore, osigurali se i moras i posle njihovog pada da gledas kako grade te zgrade jer su zasticeni. kao i ovde. potpisu se ugovori izmedju fantomskuh ( njihovih) firmi, vlade i opstina pa ako ne ispunis ugovorne obaveze drzava placa ogromne penale. onda prete da ce na medjunarodnu arbitrazu i sl.
le petit nicolas Posted January 26 Posted January 26 ovo mora da nas kosta. moramo placati za svoju glupost, inertnost, zatucanost, oportunizam. ne mozemo izaci iz svega, ko kuce iz vode, otresti se i produziti kao da nista nije bilo. poz 2
vracharac Posted January 28 Posted January 28 Jedno pitanje: izgubio sam negde gradonacelnika. Da li ga je neko video? To se vec desavalo posle Ribnikata (rad tipa Pasic u inostranstvu, Seselj u Hag)
Recommended Posts