February 25, 20251 yr Just now, Milosh76 said: Milenkovic bese? Ма не. Бојан Бован. Миленковић је нестао у процепима времена још одавно. Његово склањање је фацилитовао (тм) Ђилас, да би довео Шапића
February 25, 20251 yr Milenkovic mi je komsija, razdvajaju nas 2 ili 3 sprata Osim ako se nije preselio u medjuvremenu, nisam ga video neko vreme. Edited February 25, 20251 yr by Milosh76
February 25, 20251 yr Just now, Milosh76 said: On mi je komsija, razdvajaju nas 2 ili 3 sprata Osim ako se nije preselio u medjuvremenu, nisam ga video neko vreme. Мислио сам нестао у смислу политике...
March 5, 20251 yr na inicijativu ravnogorca u spido gaćicama, savka menja ime u bulevar kralja aleksandra I karađorđevića. pored već postojećeg bulevara kralja aleksandra, i bulevara kneza aleksandra karađorđevića, kukala majka poštarima i glovo vozačima..
March 5, 20251 yr sve su zbrkali s tim aleksandrima. sad sam se zbunila zbog kumalovog posta i otisla da proverim: ulica mi se zove po a. obrenovicu! pojma nisam imala. poz
March 5, 20251 yr 6 minutes ago, bejzbolka said: Alo, kakve su ovo NAORUŽANE parapolicijske snage, ko je ovo dozvolio? Ipak nemaju oružje, sad čitam. U svakom slučaju ovakav video nadzor ne deluje prijatno.
March 5, 20251 yr stvarno mislis da to radi? primecujem da je gradonacelnik sapic jedan esteta. glavna mu je briga kako ce biti obojena i isarana razna gradska vozila. ceo spot je da se u sjaju prikaze dzip i djindjuve od natpisa, traka, grbova. eno, kukaju u visnjickoj banji, ne smeju nocu ni busom ni peske, mlate ih neprepoznata lica neprepoznatim sipkama. poz
March 5, 20251 yr 1 hour ago, le petit nicolas said: stvarno mislis da to radi? primecujem da je gradonacelnik sapic jedan esteta. glavna mu je briga kako ce biti obojena i isarana razna gradska vozila. ceo spot je da se u sjaju prikaze dzip i djindjuve od natpisa, traka, grbova. eno, kukaju u visnjickoj banji, ne smeju nocu ni busom ni peske, mlate ih neprepoznata lica neprepoznatim sipkama. poz Iskreno, voleo bih da ne radi.
March 12, 20251 yr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel vam stigao Infostan racun? Stoji u eSanducetu od 1.-og u mesecu. Ili pitas za papirni?