slepa živana Posted December 8 Posted December 8 13 hours ago, James Marshall said: A šta sad i ti, nije koštalo ni 60 miliona evra, jedva 56. a nisu ni posekli sva stabla ljudima nikad ništa ne valja 1 1
Midžeta Posted December 8 Posted December 8 Bila sam na Trgu Nikole Pasica, razdusevljena sam koliko je ruzno i toliko je botched spomenik deluje kao da ga je centrirao Stivi Vonder, OCD mi je šuknuo do kosti Spoiler Fontana (ako se to tako moze nazvati) izgleda kao kanal kod padinskog Kartonsitija gde se maskota Pampur udavio #rip 8
Dsnake Posted December 8 Posted December 8 Pa meni fontana izgleda kao neko pojilo, voda je skrivena visokom ogradom, i stvara mi anksioznost od udarca kolena u beton. Zidovi oko braon površina su isto visoki, betonske klupe imaju bele betonske naslone i sve nekako ozgleda kao klaustrofobično groblje a ne trg. Na sredini je neka mermerna kocka koja je valjda za pumpu fontane i izgleda kao neka grobnica. Neke braon površine imaju ogradu samo sa jedne strane. Nešto su sjebali sa klupama pa su skinuli daske, i na svakoj se vidi neko oštećene, i ogrebotine, kao da su polovno kupili. Pritom su neke rupe lepljene ptičijom kakom, ili bar tako izgleda. Sve je nekako neravno i krivudavo, kao da se raspada. Bukvalno mi je wtf. Evo primer lepljenja nadgrobne klupe: 3 2 1
Shan Jan Posted December 8 Posted December 8 1 hour ago, Midžeta said: Bila sam na Trgu Nikole Pasica, razdusevljena sam koliko je ruzno i toliko je botched spomenik deluje kao da ga je centrirao Stivi Vonder, OCD mi je šuknuo do kosti Hide contents Fontana (ako se to tako moze nazvati) izgleda kao kanal kod padinskog Kartonsitija gde se maskota Pampur udavio #rip Koliko su ono spiskali na ovo, 56 miliona? Kapiram da su samo preorali kocke i vratili ih nazad.
Midžeta Posted December 8 Posted December 8 (edited) 35 minutes ago, Shan Jan said: Koliko su ono spiskali na ovo, 56 miliona? Kapiram da su samo preorali kocke i vratili ih nazad. Da, da, tako nesto, ne vredi ni 56 evra, neverovatno koliko je gagtastic i bedno, bukvalno vristi bothced job, nisam sigurna ni da su sve kocke preorali, msm da su i to fušerili Edited December 8 by Midžeta 1 1
johan nagel Posted December 8 Posted December 8 С обзиром да им је циљ да сва могућа градска дешавања буду у Бгх2о, одлично им иде. Реновираш трг тако да човек који не зна да је реновиран не може ни да примети разлику, марнеш лову, оставиш га тако мусавог а сва светла лепо ка том њиховом мордору и свима (њима) лепо. 5
pt 2.0 Posted December 9 Posted December 9 Da li neko stanuje u kraju kod Juge, i da li može da potvrdi ili opovrgne ovo?
Miki_belavista Posted December 9 Posted December 9 20 minutes ago, pt 2.0 said: Da li neko stanuje u kraju kod Juge, i da li može da potvrdi ili opovrgne ovo? sta je to cudno,Bg je najzagajdeniji u Evropi,svake godine umre dvaput vise nego sto se rodi,toliko je apsurda u Srbistanu,za ptice da uzivaju u takvom miljeu tesko. 1
Shan Jan Posted December 9 Posted December 9 BTW, Srbija je druga zemlja u svetu po smrtnosti u populaciji: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_mortality_rate. Razloge necu da navodim, znate ih i sami a i ponestalo bi mi karaktera. 1
igoraki Posted December 9 Posted December 9 (edited) 49 minutes ago, pt 2.0 said: Da li neko stanuje u kraju kod Juge, i da li može da potvrdi ili opovrgne ovo? Šetao sam se ja pored dunava sinoć, ima labudova kod venecije bar 100, ako ne i više...dosta mladunaca sa još sivim perjem, sad oni jesu veći od pataka ali kontam da bi krenuli i oni da umiru, da je u pitanju trovanje. Ne tvrdim ništa, nadam se da nije... A Juga izgleda kao scenografija za post apokaliptični film, neviđen krš i lom na sve strane. Edited December 9 by igoraki 1
Shan Jan Posted December 9 Posted December 9 28 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: sto balticke zemlje? Odlicno pitanje. Znam da balticke zemlje imaju stravicnu emigraciju, stanovnistvo im se prepolovilo. Moguce da to povecava statistiku umiranja u odnosu na celokupnu (sad jako staru u proseku) populaciju.
Milosh76 Posted December 13 Posted December 13 Nadam se će sat na kružnom toku na Trgu republike postati jedan od novih simbola našeg grada, rece Aleksandar Sapic.
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 Ulična rasveta na sred kolovozne trake namenjene javnom prevozu? 1 1
Recommended Posts