Dsnake Posted December 6 Posted December 6 Malo je nategnut taj tvit jer se odnosi na detekciju vlakna azbesta čije dužine su u nanometrima, možda to nije neophodno kada se nešto ovako ruši. Uz ogradu da ne znam ništa o tome kako se detektuje azbest.
morgana Posted December 6 Posted December 6 (edited) malo je nategnuto sve u vezi sa istrazivanjem azbesta u hotelu jugoslavija, obostrano, izvodjac nije ponudio dokaz da nema azbesta ili da je uklanjan propisno, a javnost koja reaguje je uglavnom laicka, a ne profesionalna. ni mediji se ne zanimaju narocito osim sto konstatuju strahove u javnosti, nezavisne organizacije, pa ni opozicija, strucnjaci, gotovo niko. prvih dana je i bilo par pitanja po medijima ali to je zamrlo. Edited December 6 by morgana 2
pt 2.0 Posted December 6 Posted December 6 Šapić i dalje netaknut. Hvala Birn-u na tekstu i istraživanju od kojeg je sve počelo. 1
Hamlet Strašni Posted December 6 Posted December 6 Ne znam pouzdano, ali mislim da ulogu u tome svemu ima i jedan bivši SNS ministar, erhinemeza Šapića, koji je omogućio da snimak dospe na proverbijalnu svetlost dana… 2 1
Frank Pembleton Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Ne znam pouzdano, ali mislim da ulogu u tome svemu ima i jedan bivši SNS ministar, erhinemeza Šapića, koji je omogućio da snimak dospe na proverbijalnu svetlost dana… ...I to je tako.... 😉 4 1
Dsnake Posted December 7 Posted December 7 Zastao sam jedno pola sata na novom trgu nikole pašića i evo već sat vremena se krstim u sebi. Kakav fušeraj i ruglo o.O 1
James Marshall Posted December 7 Posted December 7 A šta sad i ti, nije koštalo ni 60 miliona evra, jedva 56. 1
James Marshall Posted December 7 Posted December 7 Ne sumLjam, maheri su to. Baš ću da ovjerim ovih dana.
James Marshall Posted December 7 Posted December 7 Ne mogu više, ubi me sport na PPP, u očaj me baca. 1
đorđe geprat Posted December 8 Posted December 8 On 6. 12. 2024. at 14:25, pt 2.0 said: Šapić i dalje netaknut. Hvala Birn-u na tekstu i istraživanju od kojeg je sve počelo. čovek je slobodan, sledećih 6 meseci prčka nešto a onda opet u kabinet. ne bi me čudilo da prvostepena presud bude preinačena, obzirom na to ko mu je advokatica. recimo na 6 meseci. da ipak bude kazna.
vracharac Posted December 8 Posted December 8 Apropo Trga: na stranu sto je ruzan, nego sto su sprcali pare na najmanje los u gradu raspadnutih trgova; ispred filozofskog, plato kod Vuka, Bezistan, ispred hrama Sv, Save... 4
Recommended Posts