morgana Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 (edited) malo je nategnuto sve u vezi sa istrazivanjem azbesta u hotelu jugoslavija, obostrano, izvodjac nije ponudio dokaz da nema azbesta ili da je uklanjan propisno, a javnost koja reaguje je uglavnom laicka, a ne profesionalna. ni mediji se ne zanimaju narocito osim sto konstatuju strahove u javnosti, nezavisne organizacije, pa ni opozicija, strucnjaci, gotovo niko. prvih dana je i bilo par pitanja po medijima ali to je zamrlo. Edited December 6, 2024 by morgana 2
pt 2.0 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Šapić i dalje netaknut. Hvala Birn-u na tekstu i istraživanju od kojeg je sve počelo. 1
Hamlet Strašni Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Ne znam pouzdano, ali mislim da ulogu u tome svemu ima i jedan bivši SNS ministar, erhinemeza Šapića, koji je omogućio da snimak dospe na proverbijalnu svetlost dana… 2 1
Frank Pembleton Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Ne znam pouzdano, ali mislim da ulogu u tome svemu ima i jedan bivši SNS ministar, erhinemeza Šapića, koji je omogućio da snimak dospe na proverbijalnu svetlost dana… ...I to je tako.... 😉 4 1
Dsnake Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Zastao sam jedno pola sata na novom trgu nikole pašića i evo već sat vremena se krstim u sebi. Kakav fušeraj i ruglo o.O 1
James Marshall Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 A šta sad i ti, nije koštalo ni 60 miliona evra, jedva 56. 1
James Marshall Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Ne sumLjam, maheri su to. Baš ću da ovjerim ovih dana.
James Marshall Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Ne mogu više, ubi me sport na PPP, u očaj me baca. 1
đorđe geprat Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 On 6. 12. 2024. at 14:25, pt 2.0 said: Šapić i dalje netaknut. Hvala Birn-u na tekstu i istraživanju od kojeg je sve počelo. čovek je slobodan, sledećih 6 meseci prčka nešto a onda opet u kabinet. ne bi me čudilo da prvostepena presud bude preinačena, obzirom na to ko mu je advokatica. recimo na 6 meseci. da ipak bude kazna.
vracharac Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Apropo Trga: na stranu sto je ruzan, nego sto su sprcali pare na najmanje los u gradu raspadnutih trgova; ispred filozofskog, plato kod Vuka, Bezistan, ispred hrama Sv, Save... 4
slepa živana Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 13 hours ago, James Marshall said: A šta sad i ti, nije koštalo ni 60 miliona evra, jedva 56. a nisu ni posekli sva stabla ljudima nikad ništa ne valja 1 1
Recommended Posts