steins Posted December 1 Posted December 1 10 minutes ago, Sammael said: @steins da se ne bi neprijatno iznenadio, taxi je pre neki dan poskupeo tako da je sada start 320 dinara. Ako koristiš Yandex, ne voze po taksimetru nego po Yandex kalkulatoru koji zaračunava još svašta dodatno. Sinoć je npr. Yandex od Zvezdare do Opštine NBG koštao 2000 dinara... Ma video sam cene, baš su jake. Al nemam neki izbor. Ne mogu da se snadjem sa gradskim prevozom najbolje, plus su mi vremenski okviri preuski a da idem autom mi ne pada na pamet - bukvalno mi je svaki od klijenata okukao kako da mi nadje parking mesto. Zato mi ostaje samo taksi, pa šta košta da košta. 1
Sammael Posted December 1 Posted December 1 24 minutes ago, Babu Bhatt said: Koliko je to cca km, i vožnje vremenski? Hm, 7-8km, vremenski 20tak minuta
Babu Bhatt Posted December 1 Posted December 1 4 minutes ago, Sammael said: Hm, 7-8km, vremenski 20tak minuta Baš skupo
Choda Posted December 2 Posted December 2 Videh negde na netu da je aktivno jos 5 lokacija za detekciju prekomerene brzine, jel znate nekoga kome je stigla kazna?
Shan Jan Posted December 3 Posted December 3 (edited) Rusi se Hotel Jugoslavija uveliko a ima azbesta, nema azbesta, pomrecemo ili necemo od vazduha, eci peci pec... sta nam Bog da. Edited December 3 by Shan Jan
Tihajeza Posted December 3 Posted December 3 Meni je neverovatno da baš nikakva firma, neka industrija, neko drugi (dakle da nije državno telo tipa inspekcija, zavod za javno zdravlje i sl. kojima ionako više me verujemo) nema neko sokoćalo za merenje azbesta, koje može da izmeri i kaže "ima/nema" Mesec dana i dalje baš ništa me znamo. Možda smo otrovani, ali baš otrovani, ali eto ne zna se i ne može da se zna. 5
Shan Jan Posted December 3 Posted December 3 Ima, steta sto se nije bar opozicija iscimala da nabavi tako nesto i meri. Mozda bi nesto i postigli. Koliko vidim iz raznih naucnih radova, najizlozeniji su radnici i prve komsije. Kako se povecava razdaljina tako zagadjenje pada rapidno. Kolicina zagadjenja direktno korespondira sa sansom za dobijanja raka pluca. Tako da izbegavajte taj deo keja dok ne zavrse posao. 1
Lo Zingaro Posted December 3 Posted December 3 Nadam se da se gro prasine zakacio na palatu Jugoslavije Srbije i da su bili sirom otvoreni prozori. 5 1
Grunf Posted December 4 Posted December 4 On 3. 12. 2024. at 9:17, Tihajeza said: Meni je neverovatno da baš nikakva firma, neka industrija, neko drugi (dakle da nije državno telo tipa inspekcija, zavod za javno zdravlje i sl. kojima ionako više me verujemo) nema neko sokoćalo za merenje azbesta, koje može da izmeri i kaže "ima/nema" Mesec dana i dalje baš ništa me znamo. Možda smo otrovani, ali baš otrovani, ali eto ne zna se i ne može da se zna. Meni je u vrtićku grupu stiglo ovo: Poštovani, u prethodnim danima veći broj roditelja se obratio Upravi i iskazao zabrinutost zbog medijskih natpisa o oslobadjanju i štetnosti sitnih čestica azbesta iz prašine nastale usled rušenja hotela "Jugoslavija". Dobili smo izvestaje od nadležnih institucija, prema kojima je utvrđeno da u ispitanim uzorcima nisu prisutni minerali azbesta, što znači da ne postoji razlog za zabrinutost. Izvestaje smo postavili na ulazna vrata naših vrtića kako bi svi roditelji bili upoznati. S poštovanjem Rukovodilac poslova zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu: Borko Borković 2
ragasto Posted December 4 Posted December 4 14 minutes ago, Grunf said: Dobili smo izvestaje od nadležnih institucija Uliva poverenje. Sve je u množini, i izveštaji i institucije. 3 2
Tihajeza Posted December 4 Posted December 4 19 minutes ago, Grunf said: Meni je u vrtićku grupu stiglo ovo: Poštovani, u prethodnim danima veći broj roditelja se obratio Upravi i iskazao zabrinutost zbog medijskih natpisa o oslobadjanju i štetnosti sitnih čestica azbesta iz prašine nastale usled rušenja hotela "Jugoslavija". Dobili smo izvestaje od nadležnih institucija, prema kojima je utvrđeno da u ispitanim uzorcima nisu prisutni minerali azbesta, što znači da ne postoji razlog za zabrinutost. Izvestaje smo postavili na ulazna vrata naših vrtića kako bi svi roditelji bili upoznati. S poštovanjem Rukovodilac poslova zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu: Borko Borković I roditelje je to umirilo? 1
Lezilebovich Posted December 4 Posted December 4 Bila je neka vest da su iz skole Zarko Zrenjanin koja je na 100m od Juge angazovali neke francuze da provere kvalitet vazduha.
Recommended Posts