Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

a i da se jos malo prekopa grad

samo kad bi neko naredni sve vratio kako je bilo pre ovih, makar nas kostalo boga oca. kad vidim na sta lici trg u gradu muka mi

• +1 5
Posted
52 minutes ago, vememah said:

• Hvala 3
Posted
2 hours ago, Arkadija said:

Šta dobija sa kružnim tokom na Terazijama????? Tamo je sve lepo regulisano semaforima, smerovi su odvojeni ostrvima, ne razumem. Plus, kolaps u saobraćaju dok to naprave.

i, nije mi jasno ovo sa studentskim trgom. gde će se okretati trolejbusi i autobusi?

Posted
33 minutes ago, đorđe geprat said:

i, nije mi jasno ovo sa studentskim trgom. gde će se okretati trolejbusi i autobusi?

Davno se pričalo da će tu okretnicu izmestiti negde na Dorćol. 

Posted

trole do dorćola? dobračinom ili pored kalemegdana? ili, ukida trole?

Posted

Ma ukinuce trole. Kome to jos treba...

Njemu nista ne treba.

Pamet mu ne smeta.

• +1 6
Posted

njemu ne treba ni javni prevoz. rekao je jednom osvrnuvši se na dobricu.

Posted

Beogradžani treba mi informacija - koja aplikacija i taksi služba je najbolja za kretanje po prestolnici™?

Imam nešto par dana da se cimam tamo pa sam provalio da mi je taksi najbrža i najkonformnija opcija za kretanje sa kraja na kraj grada.

Posted
On 29.11.2024. at 11:59, Arkadija said:

Šta dobija sa kružnim tokom na Terazijama????? Tamo je sve lepo regulisano semaforima, smerovi su odvojeni ostrvima, ne razumem. Plus, kolaps u saobraćaju dok to naprave.

dobijaju se pare za renoviranje

a onda i za vraćanje na staro

okreni obrni - vajdica. 

stara magična srpska reč

• +1 2
Posted
12 minutes ago, steins said:

Beogradžani treba mi informacija - koja aplikacija i taksi služba je najbolja za kretanje po prestolnici™?

Imam nešto par dana da se cimam tamo pa sam provalio da mi je taksi najbrža i najkonformnija opcija za kretanje sa kraja na kraj grada.

pink taksija ima najvise. naxis je takodje dobar. oba imaju svoje aplikacije koje solidno rade, i moze da se plati karticom. tu je i yandex, kazu ljudi da je dobar, ali nemam licnog iskustva. 

• +1 1
Posted (edited)

Ja u 100% slucajeva prvo otvorim Pink app, ako nema vozila onda Naxis app i ako nema ni kod njih - Yandex ( tu su vozila iz razlicitih manjih udruzenja) 

Za cenu ne znam, mislim da je sve to isto

Edited by Lezilebovich
Posted

I od mene preporuka za Pink i Yandex.

Posted

Čeka me taksi - šta to menja saaad?

Posted

@steins da se ne bi neprijatno iznenadio, taxi je pre neki dan poskupeo tako da je sada start 320 dinara. Ako koristiš Yandex, ne voze po taksimetru nego po Yandex kalkulatoru koji zaračunava još svašta dodatno. Sinoć je npr. Yandex od Zvezdare do Opštine NBG koštao 2000 dinara...

Posted
8 minutes ago, Sammael said:

@steins da se ne bi neprijatno iznenadio, taxi je pre neki dan poskupeo tako da je sada start 320 dinara. Ako koristiš Yandex, ne voze po taksimetru nego po Yandex kalkulatoru koji zaračunava još svašta dodatno. Sinoć je npr. Yandex od Zvezdare do Opštine NBG koštao 2000 dinara...

Koliko je to cca km, i vožnje vremenski?