Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Gangula je nas covek, toliko je nesposoban i alav da ce srusiti celu piramidu SNSa.

Koji 4D sah smo odigrali :ziga:

Dobro, znači grad je malo švorc. Da sam na Šapićevom mestu okrivio bih Kentkart za sve:fantom:

3 hours ago, ragasto said:

Dobro, znači grad je malo švorc. Da sam na Šapićevom mestu okrivio bih Kentkart Djilasa za sve:fantom:

U Sopotu se slavi jubilej.

35 godina…

Spoiler

… na mestu predsednika opštine.
Gdd-hafXYAA3d_R?format=jpg&name=large

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, najavio je na današnjoj konferenciji za medije velike promene u saobraćaju u centru prestonice. Kako je rekao, centar grada dobiće 3 kružna toka, Vasina ulica biće ponovo otvorena za sav saobraćaj, ukinuće se nekoliko pešačkih prelaza, dok će se Ulica Dragoslava Jovanovića postati jednosmerna.

Dva od tri nova kružna toka u centru i ulica Dragoslava Jovanovića:

QaRtBVM.jpeg

Tri nova kružna toka u centru:

GeyIolD.jpeg

Kolarčeva i Trg republike:

htOX8MZ.jpeg

Vasina (Studentski trg):

asnreEJ.jpeg

https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1812403-sapic-novogodisnji-vauceri-od-sest-hiljada-dinara-i-ove-godine-za-svu-beogradsku-decu/

Edited by vememah

sad breakfast at tiffany's GIF by O&O, Inc

To nam treba, besmisleni kruzni tokovi koji nicemu ne sluze :hail:

I još više saobraćaja u centru, to je ono što će riješiti haos u gradu

I ukidanje pešačkih prelaza je vrhunska ideja. To je komunistička tekovina.

Taman da mogu na miru da je sruse posle..da ne zauzima tu mesto bezveze i koci prosperitet.

Šta dobija sa kružnim tokom na Terazijama????? Tamo je sve lepo regulisano semaforima, smerovi su odvojeni ostrvima, ne razumem. Plus, kolaps u saobraćaju dok to naprave.

Dobija se da lik može od kuće do posla bez semafora.

a i da se jos malo prekopa grad

samo kad bi neko naredni sve vratio kako je bilo pre ovih, makar nas kostalo boga oca. kad vidim na sta lici trg u gradu muka mi