Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

beogradski prevoz jeste uvijek bio krs ali od devedesetih naovamo nikad ovoliki krs.

raspad, opasnost po zivot i javnu bezbjednost i leglo zaraze.

• +1 3
Posted
Just now, Midžeta said:

A bar ide retko :covid19:

da prenose retke bolesti

Posted

A stvarno, zasto su ocistili Usce od splavova? BnV nece bas do tamo da se siri. Mozda ono na oko i nije bilo prelepo, ali ovako prazno meni nekako trulo. 

• +1 1
  • -1 2
Posted
4 minutes ago, Kampokei said:

A stvarno, zasto su ocistili Usce od splavova? BnV nece bas do tamo da se siri. Mozda ono na oko i nije bilo prelepo, ali ovako prazno meni nekako trulo. 

Isto brate moj.

Posted

Malopre na N1 onaj Nikola Jovanović priča da je gradski budžet pred kolapsom i da je grad počeo da se zadužuje i kod komercijalnih banaka. Navodno, glavni razlog za to je ogromna rupa koju je Šapićeva reforma javnog prevoza napravila. Koliko sam ga razumeo grad je ove godine izdvojio za prevoz 40 MILIJARDI dinara. Zvuči neverovatno, ali tako je rekao.

• Haha 2
Posted

Šta li misli Vesić o tome...

• Haha 1
Posted

A još ih čeka arbitraža sa Kenkartom...

• +1 4
Posted

sve će to republički budžet da namiri a ono moje selo neće dobiti regularan prevoz do ljiga.

• +1 2
Posted

Kupus sa flekicama, u čemu je problem?

(Plus dade mi ideju za kuvanje)

• +1 1
Posted

Policija u opremi za razbijanje demonstracija obezbedjuje rusenje mosta.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
Postavljene su i betonske barikade, kojima su u potpunosti zatovrene obe strane mosta, prenosi Nova.rs. Kako prenosi TV Nova, počelo je uklanjanje šina sa novobeogradske strane mosta.

Građani koji danima dežuraju na mostu, protiveći se njegovom rušenju, potvrdili su za TV Nova da je policija stigla jutros oko 3.40 časova.

• +1 2
Posted

Sad najavljuju neki skup u 12h danas.

Na tim "dežurstvima" je bilo baš malo ljudi.

Ovo je sad premalo i prekasno...

Ali svaka čast ljudima koji su "dežurali".

Bio sam tamo koliko sam mogao i to je baš bilo deprimirajuće...

• +1 5
  • Hvala 2
Posted (edited)

Imate temu o Hotelu Jugoslavija na beobuild forumu (forum o građevinarstvu i arhitekturi) mrzi me da prenosim sad sve odande ovde. Izgleda da ovi nemaju ni građevinsku dozvolu, ni dozvolu za rušenje. Rade na divljaka.

Edited by bejzbolka