morgana Posted November 18 Posted November 18 beogradski prevoz jeste uvijek bio krs ali od devedesetih naovamo nikad ovoliki krs. raspad, opasnost po zivot i javnu bezbjednost i leglo zaraze. 3
Popular Post Midžeta Posted November 18 Popular Post Posted November 18 5 minutes ago, morgana said: raspad, opasnost po zivot i javnu bezbjednost i leglo zaraze. A bar ide retko 10
morgana Posted November 18 Posted November 18 Just now, Midžeta said: A bar ide retko da prenose retke bolesti
Kampokei Posted November 18 Posted November 18 A stvarno, zasto su ocistili Usce od splavova? BnV nece bas do tamo da se siri. Mozda ono na oko i nije bilo prelepo, ali ovako prazno meni nekako trulo. 1 2
Milošica Posted November 18 Posted November 18 4 minutes ago, Kampokei said: A stvarno, zasto su ocistili Usce od splavova? BnV nece bas do tamo da se siri. Mozda ono na oko i nije bilo prelepo, ali ovako prazno meni nekako trulo. Isto brate moj.
bejzbolka Posted November 18 Posted November 18 Malopre na N1 onaj Nikola Jovanović priča da je gradski budžet pred kolapsom i da je grad počeo da se zadužuje i kod komercijalnih banaka. Navodno, glavni razlog za to je ogromna rupa koju je Šapićeva reforma javnog prevoza napravila. Koliko sam ga razumeo grad je ove godine izdvojio za prevoz 40 MILIJARDI dinara. Zvuči neverovatno, ali tako je rekao. 2
đorđe geprat Posted November 18 Posted November 18 sve će to republički budžet da namiri a ono moje selo neće dobiti regularan prevoz do ljiga. 2
Tihajeza Posted November 19 Posted November 19 Kupus sa flekicama, u čemu je problem? (Plus dade mi ideju za kuvanje) 1
Dsnake Posted November 20 Posted November 20 Policija u opremi za razbijanje demonstracija obezbedjuje rusenje mosta. 1 1
Milosh76 Posted November 20 Posted November 20 Postavljene su i betonske barikade, kojima su u potpunosti zatovrene obe strane mosta, prenosi Nova.rs. Kako prenosi TV Nova, počelo je uklanjanje šina sa novobeogradske strane mosta. Građani koji danima dežuraju na mostu, protiveći se njegovom rušenju, potvrdili su za TV Nova da je policija stigla jutros oko 3.40 časova. 2
Frank Pembleton Posted November 20 Posted November 20 Sad najavljuju neki skup u 12h danas. Na tim "dežurstvima" je bilo baš malo ljudi. Ovo je sad premalo i prekasno... Ali svaka čast ljudima koji su "dežurali". Bio sam tamo koliko sam mogao i to je baš bilo deprimirajuće... 5 2
bejzbolka Posted November 20 Posted November 20 (edited) Imate temu o Hotelu Jugoslavija na beobuild forumu (forum o građevinarstvu i arhitekturi) mrzi me da prenosim sad sve odande ovde. Izgleda da ovi nemaju ni građevinsku dozvolu, ni dozvolu za rušenje. Rade na divljaka. Edited November 20 by bejzbolka
Recommended Posts