Engineer Posted November 17 Posted November 17 Nije. I u Beogradu su uglavili zgradu tamo gde je bilo drvo, baš kao i tu u Varšavi 2 3
Shan Jan Posted November 17 Posted November 17 Plus ne mozes samo da okrenes fasadu naglavacke ako vidis da ne radi ko tamo neke kocke.
Mr.Mxyzptlk Posted November 17 Posted November 17 radili su fasade na dosta mesta... one u brankovoj su se zaprljale u roku od dva meseca
MeanM@ Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, johan nagel said: Није компликовано ал не доноси профит Komplikovano je jer ne donosi profit 1
zorglub Posted November 18 Posted November 18 Jesam jedini kome se više sviđa stara fasada? Da, trebalo joj je podmlađivanje, ali ovaj pariski stil, klasicizam ili kako se to već zove, skroz je bezveze. 1
Frank Pembleton Posted November 18 Posted November 18 https://n1info.rs/vesti/sindikati-gsp-o-ukidanju-reda-voznje-privatnici-zele-da-izbegnu-placanje-penala-za-neostvarene-polaske/ Pa da, logično. Mada realno taj "dinamički red vožnje" je već na snazi. Ovo je samo da "legalizuju"... 4 1
le petit nicolas Posted November 18 Posted November 18 (edited) kad me vidis - nadaj mi se, prevedeno na legalisticki novosrpski: dinamicki red voznje. znam da je grad ogroman i da ne moze svako i uvek, ali mene pravilo 45 min peske do kuce nije izdalo, evo pola veka. nikad gsp nije bio nesto na sta se mozes osloniti. radio je bolje ili gore, ali od kad se vozim, od kraja 1970-ih nikad nije bio redovan i pouzdan. ako bas moras prevozom, kao sto sam morala do surcina pre mesec dana, kazi svojima: kad me vidis - nadaj mi se. poz Edited November 18 by le petit nicolas 2
salerokada Posted November 18 Posted November 18 Da li se pisalo ovde da je Kolos otplovio sa 25og maja? Gledam sada sajt skakaonice, piše da rade samo pored Ikee.
Eleniko Posted November 18 Posted November 18 Čak i ja znam da su očistili ceo potez od Ušća naniže, mi kučkari smo bili svedoci
Midžeta Posted November 18 Posted November 18 Ovo sa dinamičmimtm redom voznje je takav raspad, kakav cekaj me ja sigurno necu doci momenat, pre lo se
Shan Jan Posted November 18 Posted November 18 Ato bi rekli vucic i drugari - Ma boli te qrac, sta, ce nesto da se desi 2 1
Recommended Posts