Frank Pembleton Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Jel on može da izbegava "prijavljivanje imovine" Agenciji zato što je postavljeno a ne izabrano lice?...shiit has hit the fan...
đorđe geprat Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 ima li kakvog istupa gradonačelnika gangule glede ovog haosa od juče u beogradu? funkcionislali li su oni novi znaci upozorenja od poplavljenog kolovoza u narednih 100 metara? ili je u trstu da vidi decu kao 3. maja?
slepa živana Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 16 minutes ago, djordje geprat said: ima li kakvog istupa gradonačelnika gangule glede ovog haosa od juče u beogradu? funkcionislali li su oni novi znaci upozorenja od poplavljenog kolovoza u narednih 100 metara? ili je u trstu da vidi decu kao 3. maja? đorđe, što nas sad i ti zajebavaš! lepo ti kažem, čovek živi u italiju. jebe mu se za naše kanalizacije i naša govna. a i avionski saobraćaj je u nekoj dubiozi. ne može sad. doći će kad stigne. da potpiše neku tendersku dokumentaciju. 2 2
đorđe geprat Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 zaboravih da stavim jedno ili na kraju posta.
đorđe geprat Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 5 hours ago, slepa živana said: đorđe, što nas sad i ti zajebavaš! lepo ti kažem, čovek živi u italiju. jebe mu se za naše kanalizacije i naša govna. a i avionski saobraćaj je u nekoj dubiozi. ne može sad. doći će kad stigne. da potpiše neku tendersku dokumentaciju. grešiš živka, grešiš, evo ga na TV. klimatske promene su krive, nije kanalizacija. 1
Hamlet Strašni Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Pola tih zgrada je ekproprisana i ispražnjena zbog rušenja još osamdesetih.
Jimmy Kowalski Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Nece nista ostati od stare Slavije.. 2 1
Tihajeza Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Pola tih zgrada je ekproprisana i ispražnjena zbog rušenja još osamdesetih. Ni najmanje mi ne smeta rušenje udžerica. Udžericama nije mesto, ne u centru, nego nigde. Ali 200 stanova, i jedno 14 spratova je baš baš silovanje, svega. Profila ulice, infrastrukture. https://g.co/kgs/WHu63X 3
ragasto Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Možda se hvatam za slamku, no otkako sam video kako izgledaju požari izazvani baterijama električnih automobila mislim da se BG na vodi i slične skalamerije mogu rešiti. Ako imaju podzemne garaže, jel.
Hamlet Strašni Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 9 minutes ago, Tihajeza said: Ni najmanje mi ne smeta rušenje udžerica. Udžericama nije mesto, ne u centru, nego nigde. Ali 200 stanova, i jedno 14 spratova je baš baš silovanje, svega. Profila ulice, infrastrukture. https://g.co/kgs/WHu63X Ne znam kada je menjan plan. Mada ni NBS iz nije mnogo bolja…
LeBron Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Imam jedno glupo pitanje, ali opklada je u pitanju, a ne mogu nigde da nadjem... Da li neko slucajno zna, ili moze da nadje na netu. Kada su Sekspirova i Maglajska ulica postale jednosmerne? Obe su bile dvosmerne, i treba mi datum kada su postale jednosmerne? Mozda Hamlet zna
Hamlet Strašni Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Uh. 2021 u martu i aprilu nisu bile. Mislim negde prošle godine. Inače, sasvim korektna promena. Znacajno oslobodila trotoar i omogucila normalno hodanje Šekspirovom radnim danima. 1
Tihajeza Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 23 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ne znam kada je menjan plan. Mada ni NBS iz nije mnogo bolja… Prema Urbelu, važeći plan je iz 2022.
salerokada Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Pola tih zgrada je ekproprisana i ispražnjena zbog rušenja još osamdesetih. Šta je bio plan pre SNS-a za taj deo?
Recommended Posts