Jump to content

Beograd

Featured Replies

Iznenadilo bi me da ostavi grafit posvećen Brani Milinoviću. Neće propustiti priliku da nam dodatno utrlja da je zlo pobedilo dobro.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

nije ni završio pisanje a već je i pozorišni i filmski prvenac. ...pfff razočaran sam. Od takvog masterminda se očekivalo da bude odmah pozorišno-filmsko-TVserijsko-operski prvenac ništa manje

28.maja karmina Burana na  Trgu

Na Trgu Trgu ili nekim od ovih novih?

jel to znachi neshto?

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Trg slobode

kakav trg slobode, gde je to?

u mislima draškovića vuka

aaa [emoji38]ol:

republike.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

2 simfonijska orkestra, 2 hora i dečji hor

400 muzičara na sceni

Dirigent maestro Aleksandar Kojić

Solisti: sopran Marija Jelić, tenor Aleksandar Tolimir i bariton Vasa Stajkić

koji je goran vesić car!

Vežbaju za zimu...a bome i za leto možda :ph34r:

5 hours ago, zorglub said:

Ne sećam se da sam video ovoliki spisak:

https://www.epsdistribucija.rs/Dan_2_Iskljucenja.htm

remonti TS i vodova. od 5 do 10, nedelja. pola ljudi će da spava do kraja. bilo je toga i u moje vreme. samo nismo pisali toliko detaljno jer se štampalo u novinama i čitalo na radiju. otprilike: ulice u zemunu kod keja, nova galenika, blokovi 61 - 64, naselje surčin..........