Filozof manijak Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 na čiju svirku otići...jebena dilema 1 1
Malkmus Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Kratki otklon od teme o metrou. Quote Vesić: Beograd ustanovio književne nagrade „Beogradski pobednik” i „Dušan Radović” Beoinfo Objavljeno: 25.08.2021. 15:08 Izmenjeno: 25.08.2021. 15:08 Studio B Srećan sam i ponosan jer je Biblioteka grada Beograda prihvatila moj predlog da zajedno sa Gradom Beogradom ustanovi nove nagrade u oblasti književnosti: nagradu „Beogradski pobednik” za najbolji roman i nagradu „Dušan Radović” za književnost za decu i omladinu, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić
slepa živana Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 3 hours ago, Malkmus said: Kratki otklon od teme o metrou. što odmah tako, čekaj prvo da vidimo koliki je fond nagrade ja sam veliki ljubitelj književnih nagrada (novčanog tipa).
Strucnjak Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Kakav dim iznad Nbg-a, odakle ovo!!?? Sve prozore zamandalio, ne vidi se susedna zgrada na 100m Edited August 27, 2021 by Strucnjak
SNARC Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Meni deluje kao "niska oblacnost" jerbo ne smrdi jos uvek. Inace..koliko je samo originalno ispaljivanje vatrometa u ponoc..to je zaista nesto sto se retko desava i mali je broj ljudi kojima to padne na pamet.
Frank Pembleton Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Kako je potvrđeno, muzika će moći da se pušta unutar objekta, ali neće smeti da se čuje van lokala.- To je privremeno rešenje, do izmene Zakona o buci, kada ćemo vratiti mir ljudima koji žive blizu takvih lokala - rekao je Nikola Nikodijević, predsednik Spuštine grada Beograda.Od ove odluke izuzete su Skadarlija, Ada Ciganlija i priobalje reka.Pa da ajmo svi na reku... Luuudiloooo... Shiit has hit the fan
Tale Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 A pazi, izuzeta Skadarlija i nakon što je grad izgubio protiv građana iz Cetinjske upravo zbog buke iz UR zbog koje im je život pakao već nekoliko godina.
Arkadija Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Ubuduće će se u Hram Svetog Save ulaziti kroz detektor metala i rentgen.
gospa buba Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Ubuduće će se u Hram Svetog Save ulaziti kroz detektor metala i rentgen. pa to je super, mogu i da vakcinishu na ulasku [emoji38]ol:svakako treba da razmotre prisustvo nekih specijalista da rade i rendgen dijagnostiku, neshto kao sistematski i vajdica sent from novi mnogo jak bubamoto.
Filozof manijak Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Ko kaže da Crkva neće da se modernizuje 1 1
Recommended Posts