Milosh76 Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda prvi je lokalni političar u regionu koji od danas ima svoj zvanični nalog na društvenoj mreži TikTok. Vesićev nalog na TikTok mreži je @sicve011. [emoji38] 1
radisa Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 59 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bilde Zar nije bilde011? 4
Jumanji Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Spektakl za spektaklom A ovo u Vrcinu tek ludilo mozga. S obzirom da vodu nemaju verovatno zbog onog Simonovica(Grocka) sto nalozio paljenje kuce novinaru, a posto mu ovi iz sns okrenuli ledja, dok su njegovi ljudi i dalje na celu svih bitnih pozicija, ovim pokazuje kako bez njega ne mogu i nisu sposobni da rese problem. Ali organizujes kontra miting jer narod trazi vodu, jbt
Zabalujev Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 8 hours ago, Jumanji said: Ali organizujes kontra miting jer narod trazi vodu, Čovek do čoveka, karakter do karaktera. Kako taj dođe kući i kaže: bio sam da protestujem protiv ovih što protestuju što nemamo vodu. Naravno, takvi postoje i nekako funkcionišu, vazda. Nego, ja i drugi pametnjakovići smo odavno pričali da je kanalizacija preča od digitalizacije, voda je sve veća frka, očekivano, sad ispade da je i struja problem, pa džaba i digitalizovanje. 2
Jumanji Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Jedan rece jutros, da bi mu lakse bilo da smo ostali na nivou demonstracije i "podrske" Kasandri, nego sto je cuo i video kontra miting Vrcinaca protiv vode. 2
Zabalujev Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Kako je uopšte izgledao taj kontra-miting.? Parole, govornici, odziv... Kapitam ih nešto kao okupljanje onih oštrokonđi ispred gradske skupštine onomad što su blokirale ulaz da opozicija preda peticiju, sa sve večito namrštenom M. Obradović i onom babom ofarbanom uneoze što pada u nesvest na komandu. Ja ne mogu fa skapiram nešto bizarnije, gledao neko veče ruski film gde sovjetski funkcioneri nižeg nivoa ne uspevaju da ubede radnike da je ok da im smanje plate a povećaku cene bakalula, pa posle beže da ih ne ubiju, a KGB i MVD pucaju i apse, kontam da nas to čeka, kao nema vode: a đilasšolakbivšavlast619meleonamauricijusprivrednirastrudnaglava, ma jebem ti mater, bum tras apsi.
Kampokei Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 On 23.6.2021. at 17:52, msv said: Sve ovo? Tamo oko Manjeza ima 2-3 lepe zgrade, tesko mi da poverujem da ce i. to da ruse, to bi bas bio zlocin. Ja nemam neku empatiju prema udzericama, ali ovo je nesto sasvim drugo.
msv Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 @Kampokei U Svetozara Markovića ostaje samo ona nova zgrada, a u Kralja Milutina valjda zgrada na ćošku prolaza.
gospa buba Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 daj bre, on ozbiljno shvatio to rebrendiranje za decu i omladinu sent from novi mnogo jak bubamoto.
ultra plasticni Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 Tacno su trebali da ga prevrnu i to bio pocetak i kraj junskih gibanja ili cak nesto mnogo, mnogo vise
Recommended Posts