Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Sad, kad Gangula postane gradonačelnik, sve će to SPAS pozlatiti :fantom:

Posted

Vucibatine i hohstapleri nas unistise.

Posted

za nas koji ne letimo, dron je bash izvor saznanja :blink:

Posted

Ali ovome nema krajaaa, pa skoro sam prosla samo sto pustili za saobracaj

Posted

sto nam je danas grad pun (puniji no inace) panduracije svih sorti, zandarmerije...

u nekom trenutku u gsp cuh sa necijeg fona seselja kako mi se ucinilo uzivo  drzi slovo o nekom ex saborcu, pa sam se uplasio da se nije ne daj boze desilo sta nekom od nasih vlastodrzaca :rolleyes:

ali posle mi google rece da nije to 

Posted (edited)

Beogradske priče

Beograd, pre devedesetih. Ulazim u Akademiju... tamo Uroš Đurić i druga postava Orgazma čitaju manifest Belih Orlova, a originalna postava Idola se fiksa finim avijatičarskim butiratom. Nema više tog arta. Došli su dođoši, zasadili paprike u liftove i porušili predratne mozaike. Srećom, duh tog Novog Talasa živeće sve dok imamo mlade ljude poput Dimitrija Vojnova.

Beograd, dok je Novi Talas bio živ. Ulazim u bife Kinoteke... tamo Uroš Đurić i Srđan Dragojević tuku pedere, a Nebojša Pajkić se razvaljuje skorenim vojnim lož-uljem. Nema više tog arta. Došli su Crnogorci, popločali kupatila retkim vinilima Discipline i pretvorili galerije u kokošarnike. Srećom, klinci su sada počeli da rade neke dobre stvari, kao na primer studenti dramaturgije sa FDU.

Beograd, nekada davno. Ulazim u Kinoteku... tamo druga postava Plejboja i Srđan Dragojević maltretiraju džibere, a Raša Todosijević se drogira ilegalnim japanskim petrolejom. Nema više tog postmodernizma. Došli su gorštaci, prekrečili Džonijeve grafite i urbanistički unakazili Crveni Krst. Srećom, ostalo je par nas normalnih.

Edited by eumeswil
Posted
On 19.5.2021. at 11:58, Jumanji said:

Nije to (samo) do вучића i вучићизма, nemoj da se lazemo, odavno se ta vestina neguje:

DSCN1695.jpg

Posted

Naravno. Samo nisu se ni drugi narodi rodili nauceni. A ucis ga tako sto kaznjavas masno, ali masno. I sve se to dovede u red.

Posted

ali to je kao da ti je ispred firme 5 kubika djubreta konstanta i tebi ne smeta :isuse:

kako bre ne smeta :ph34r:

sent from bubamoto

• +1 1
Posted

Beograd, nekada davno. Ulazim u WC Akademije... tamo Vd i Srđan Dragojević sodomizuju Dragana Stojnića, a Cane se odvaljuje masnim rumunskim LSD-om. Nema više tog Paket Aranžmana. Došli su seljaci, pretvorili BIGZ u pop-up butike i zatvorili Akademiju. Srećom, klinci su sada počeli da rade neke dobre stvari, kao na primer Beogradski Sindikat, i njihova Balada Disidenta.

:laugh:

• Haha 2