Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Sad, kad Gangula postane gradonačelnik, sve će to SPAS pozlatiti :fantom:

Vucibatine i hohstapleri nas unistise.

za nas koji ne letimo, dron je bash izvor saznanja :blink:

Ali ovome nema krajaaa, pa skoro sam prosla samo sto pustili za saobracaj

sto nam je danas grad pun (puniji no inace) panduracije svih sorti, zandarmerije...

u nekom trenutku u gsp cuh sa necijeg fona seselja kako mi se ucinilo uzivo  drzi slovo o nekom ex saborcu, pa sam se uplasio da se nije ne daj boze desilo sta nekom od nasih vlastodrzaca :rolleyes:

ali posle mi google rece da nije to 

Beogradske priče

Beograd, pre devedesetih. Ulazim u Akademiju... tamo Uroš Đurić i druga postava Orgazma čitaju manifest Belih Orlova, a originalna postava Idola se fiksa finim avijatičarskim butiratom. Nema više tog arta. Došli su dođoši, zasadili paprike u liftove i porušili predratne mozaike. Srećom, duh tog Novog Talasa živeće sve dok imamo mlade ljude poput Dimitrija Vojnova.

Beograd, dok je Novi Talas bio živ. Ulazim u bife Kinoteke... tamo Uroš Đurić i Srđan Dragojević tuku pedere, a Nebojša Pajkić se razvaljuje skorenim vojnim lož-uljem. Nema više tog arta. Došli su Crnogorci, popločali kupatila retkim vinilima Discipline i pretvorili galerije u kokošarnike. Srećom, klinci su sada počeli da rade neke dobre stvari, kao na primer studenti dramaturgije sa FDU.

Beograd, nekada davno. Ulazim u Kinoteku... tamo druga postava Plejboja i Srđan Dragojević maltretiraju džibere, a Raša Todosijević se drogira ilegalnim japanskim petrolejom. Nema više tog postmodernizma. Došli su gorštaci, prekrečili Džonijeve grafite i urbanistički unakazili Crveni Krst. Srećom, ostalo je par nas normalnih.

Edited by eumeswil

On 19.5.2021. at 11:58, Jumanji said:

Nije to (samo) do вучића i вучићизма, nemoj da se lazemo, odavno se ta vestina neguje:

DSCN1695.jpg

Naravno. Samo nisu se ni drugi narodi rodili nauceni. A ucis ga tako sto kaznjavas masno, ali masno. I sve se to dovede u red.

ali to je kao da ti je ispred firme 5 kubika djubreta konstanta i tebi ne smeta :isuse:

kako bre ne smeta :ph34r:

sent from bubamoto

Beograd, nekada davno. Ulazim u WC Akademije... tamo Vd i Srđan Dragojević sodomizuju Dragana Stojnića, a Cane se odvaljuje masnim rumunskim LSD-om. Nema više tog Paket Aranžmana. Došli su seljaci, pretvorili BIGZ u pop-up butike i zatvorili Akademiju. Srećom, klinci su sada počeli da rade neke dobre stvari, kao na primer Beogradski Sindikat, i njihova Balada Disidenta.

:laugh: