Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Agencija Tanjug imala je uvid u presudu po kojoj je Upravni sud, takođe, naložio Ministarstvu da donese "novo i na zakonu zasnovano rešenje", a u skladu sa primedbama iznetim u presudi.

------------

Ovo je tek prvo poluvreme...bice jos bitaka za Kalemegdan

Posted (edited)

Mislim da je sad tu "problem" 

Upravni sud je u potpunosti usvojio argumentaciju pravnog tima RERI-ja, konstatujući, između ostalog, da je izvođenje pripremnih radova bilo pravno nemoguće bez prethodno pribavljene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.

...izgleda da je glupiranje u tom smeru malo zajebanija rabota pogotovo ako ti se naklati i http://www.europanostraserbia.org/

Edited by Frank Pembleton
Posted
Mislim da je sad tu "problem" 
Upravni sud je u potpunosti usvojio argumentaciju pravnog tima RERI-ja, konstatujući, između ostalog, da je izvođenje pripremnih radova bilo pravno nemoguće bez prethodno pribavljene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.
pa tek ce im se naklatiti, ne mozesh i da imash evropsku bashtinu i da njishtish za evropske pare za istrazivanje i odrzavanje, a onda raskopavash i pravish svinjac da bi neki batica fakturisao. mislim, moze, izadjesh iz sistema i organizacija i radish shta hocesh, ali to je druga pricha.

sent from bubamoto
  • +1 1
Posted
pa tek ce im se naklatiti, ne mozesh i da imash evropsku bashtinu i da njishtish za evropske pare za istrazivanje i odrzavanje, a onda raskopavash i pravish svinjac da bi neki batica fakturisao. mislim, moze, izadjesh iz sistema i organizacija i radish shta hocesh, ali to je druga pricha.

sent from bubamoto
Pa to, plus ono što mi rekla jedna naučnica što je u tim krugovima, ovima dobro došla ovakva svinjarija da dokažu da zapravo mogu nekog i da nateraju da ne divlja.
Treba i toj "nostri" neka pobeda.
[emoji6]

.... Shiit has hit the fan!

Posted

takoe, mora se opravdati budzet :)

sent from bubamoto

Posted
On 19.3.2021. at 7:55, msv said:

sledeci Kraljievic Marko a odmah zatim Musa Kesedzija.

Posted

A kad se setim buke, frke i haosa oko Busplusa [emoji849]

Ceo niz

• Hvala 1
Posted
On 24.3.2021. at 10:04, Blažujka Dobrodolska said:

da se nadje neki ćošak i za kurvu mladu Vidosavu

A i za mladu Gojkovicu. Ionako izmedju Beograda na vodi i Skadra na Bojani nema neke posebne razlike.

Posted

nemam ništa protiv upotrebe ćirilice kao zvaničnog pisma u ugovorima i ostalim dokumentima. samo mi je blaesavo pisanje imena stranih firmi ćirilicom. i još ostavljaju x i y među ćiriličnim slovima.

• +1 1
Posted

kao QR kod shto se cirilicom pishe QP rolf.gif

e pa tito streljao za to! angry.png

sent from bubamoto

Posted

Bosanci koji su dosli da se vakcinisu

Posted

Zar spomenik nema nekoliko prstena obezbedjenja?

Posted
34 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Bosanci koji su dosli da se vakcinisu

Bogumili :laugh:

• +1 1
  • Haha 4
Posted
8 minutes ago, Chika Spale said:

Bogumili :laugh:

Vućićumili :D