Milosh76 Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Agencija Tanjug imala je uvid u presudu po kojoj je Upravni sud, takođe, naložio Ministarstvu da donese "novo i na zakonu zasnovano rešenje", a u skladu sa primedbama iznetim u presudi. ------------ Ovo je tek prvo poluvreme...bice jos bitaka za Kalemegdan
Frank Pembleton Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 (edited) Mislim da je sad tu "problem" Quote Upravni sud je u potpunosti usvojio argumentaciju pravnog tima RERI-ja, konstatujući, između ostalog, da je izvođenje pripremnih radova bilo pravno nemoguće bez prethodno pribavljene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu. ...izgleda da je glupiranje u tom smeru malo zajebanija rabota pogotovo ako ti se naklati i http://www.europanostraserbia.org/ Edited March 23, 2021 by Frank Pembleton
gospa buba Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Mislim da je sad tu "problem" Upravni sud je u potpunosti usvojio argumentaciju pravnog tima RERI-ja, konstatujući, između ostalog, da je izvođenje pripremnih radova bilo pravno nemoguće bez prethodno pribavljene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu. pa tek ce im se naklatiti, ne mozesh i da imash evropsku bashtinu i da njishtish za evropske pare za istrazivanje i odrzavanje, a onda raskopavash i pravish svinjac da bi neki batica fakturisao. mislim, moze, izadjesh iz sistema i organizacija i radish shta hocesh, ali to je druga pricha.sent from bubamoto 1
Frank Pembleton Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 pa tek ce im se naklatiti, ne mozesh i da imash evropsku bashtinu i da njishtish za evropske pare za istrazivanje i odrzavanje, a onda raskopavash i pravish svinjac da bi neki batica fakturisao. mislim, moze, izadjesh iz sistema i organizacija i radish shta hocesh, ali to je druga pricha.sent from bubamotoPa to, plus ono što mi rekla jedna naučnica što je u tim krugovima, ovima dobro došla ovakva svinjarija da dokažu da zapravo mogu nekog i da nateraju da ne divlja.Treba i toj "nostri" neka pobeda.[emoji6].... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 takoe, mora se opravdati budzet sent from bubamoto
3opge Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 On 19.3.2021. at 7:55, msv said: sledeci Kraljievic Marko a odmah zatim Musa Kesedzija.
Jumanji Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 A kad se setim buke, frke i haosa oko Busplusa [emoji849]Ceo niz 1
harper lee Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 On 24.3.2021. at 10:04, Blažujka Dobrodolska said: da se nadje neki ćošak i za kurvu mladu Vidosavu A i za mladu Gojkovicu. Ionako izmedju Beograda na vodi i Skadra na Bojani nema neke posebne razlike.
đorđe geprat Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 nemam ništa protiv upotrebe ćirilice kao zvaničnog pisma u ugovorima i ostalim dokumentima. samo mi je blaesavo pisanje imena stranih firmi ćirilicom. i još ostavljaju x i y među ćiriličnim slovima. 1
gospa buba Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 kao QR kod shto se cirilicom pishe QP e pa tito streljao za to! sent from bubamoto
Chika Spale Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 34 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Bosanci koji su dosli da se vakcinisu Bogumili 1 4
radisa Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 8 minutes ago, Chika Spale said: Bogumili Vućićumili
Recommended Posts