Jump to content

Beograd

Featured Replies

Agencija Tanjug imala je uvid u presudu po kojoj je Upravni sud, takođe, naložio Ministarstvu da donese "novo i na zakonu zasnovano rešenje", a u skladu sa primedbama iznetim u presudi.

------------

Ovo je tek prvo poluvreme...bice jos bitaka za Kalemegdan

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Mislim da je sad tu "problem" 

Upravni sud je u potpunosti usvojio argumentaciju pravnog tima RERI-ja, konstatujući, između ostalog, da je izvođenje pripremnih radova bilo pravno nemoguće bez prethodno pribavljene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.

...izgleda da je glupiranje u tom smeru malo zajebanija rabota pogotovo ako ti se naklati i http://www.europanostraserbia.org/

Edited by Frank Pembleton

Mislim da je sad tu "problem" 
Upravni sud je u potpunosti usvojio argumentaciju pravnog tima RERI-ja, konstatujući, između ostalog, da je izvođenje pripremnih radova bilo pravno nemoguće bez prethodno pribavljene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.
pa tek ce im se naklatiti, ne mozesh i da imash evropsku bashtinu i da njishtish za evropske pare za istrazivanje i odrzavanje, a onda raskopavash i pravish svinjac da bi neki batica fakturisao. mislim, moze, izadjesh iz sistema i organizacija i radish shta hocesh, ali to je druga pricha.

sent from bubamoto
pa tek ce im se naklatiti, ne mozesh i da imash evropsku bashtinu i da njishtish za evropske pare za istrazivanje i odrzavanje, a onda raskopavash i pravish svinjac da bi neki batica fakturisao. mislim, moze, izadjesh iz sistema i organizacija i radish shta hocesh, ali to je druga pricha.

sent from bubamoto
Pa to, plus ono što mi rekla jedna naučnica što je u tim krugovima, ovima dobro došla ovakva svinjarija da dokažu da zapravo mogu nekog i da nateraju da ne divlja.
Treba i toj "nostri" neka pobeda.
[emoji6]

.... Shiit has hit the fan!

takoe, mora se opravdati budzet :)

sent from bubamoto

On 19.3.2021. at 7:55, msv said:

sledeci Kraljievic Marko a odmah zatim Musa Kesedzija.

A kad se setim buke, frke i haosa oko Busplusa [emoji849]

Ceo niz

On 24.3.2021. at 10:04, Blažujka Dobrodolska said:

da se nadje neki ćošak i za kurvu mladu Vidosavu

A i za mladu Gojkovicu. Ionako izmedju Beograda na vodi i Skadra na Bojani nema neke posebne razlike.

nemam ništa protiv upotrebe ćirilice kao zvaničnog pisma u ugovorima i ostalim dokumentima. samo mi je blaesavo pisanje imena stranih firmi ćirilicom. i još ostavljaju x i y među ćiriličnim slovima.

kao QR kod shto se cirilicom pishe QP rolf.gif

e pa tito streljao za to! angry.png

sent from bubamoto

Bosanci koji su dosli da se vakcinisu

Zar spomenik nema nekoliko prstena obezbedjenja?

34 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Bosanci koji su dosli da se vakcinisu

Bogumili :laugh:

8 minutes ago, Chika Spale said:

Bogumili :laugh:

Vućićumili :D