Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Popular Post

Mnogo bre zamerate. ;)

Ima malo od rata zvezda (R2-D2) ima mac (game of thrones) ima balkansko pozajmljivanje od suseda (Skoplje), ima slavenska dusa pognuta pod teretom svega, ima Rus, ima cvece, patina proslosti i nagovestaj svetle buducnost, antisimetrija da se vidi da smo antiprotivni, drugi spomenik nam ni ne treba, dosta ovaj jedan. :lolol:

Jedino nema da peva i pusta sirenu, to je zato sto smo suptilni i imamo meru. 

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

2 hours ago, Tihajeza said:

Čak i da je spomenik normalne veličine i bez žira, meni pada u oči tunjavi stav monaha u kombinaciji sa ni manje ni više mačem.

Čitala sam negde da je tu trebala da dođe krstača, ali nisam se udubljivala u tačan sled događaja zašto na kraju nije.

Mač su ostavili zbog hodočašća Bogumila, koji će se okupljati jednom godišnje kod spomenika da proslave Nemanju Prvokatoličkokrštenog :fantom:

za sve to nam je bio dosta 1 zir :dry:

sent from bubamoto

19 hours ago, mraki said:

Dobro, za spomenik ne znam više ni šta bih rekao, ali svakako nije jedini problem ovde.

Nego, ja tek sad provaljujem da su oni ovde zatravnili i jednu stazu, označeno narandzastom bojom. :ziga::rolf:
L0EuiAM.jpg

Veoma je prelepo.

Propade metro

Dakle, bukvalno će kretati iz Ničega :rolleyes: 

Edited by Zabalujev
Romanes eunt domus

Može kružna linija, i da krene i završi se u Mirijevu :)

6 minutes ago, Zabalujev said:

Dakle, bukvalno će kretati iz Ničega :rolleyes: 

Pa treba mu zalet, najbolje u nedođiji nekoj...i posle samo piči.

ako su zaista mislili da prodaju kvadrat za 500- 550 evara (kako pise u danasu) verovatno im je objasnjeno da to ne moze.

a pa onda ce morati neko drugi da preuzme. neko ko bolje razume.

sent from bubamoto

tesla se prevrće u urni koliko ga svaka šuša svojata.

Kaže neki moj poznanik da je spomenik lep. Ja odgovorio 'dobro'.

17 minutes ago, Anonymous said:

Kaže neki moj poznanik da je spomenik lep. Ja odgovorio 'dobro'.

Kažu i bio bi okej da ima normalno postolje. Ja odgovorio ružan je svakako, radiće bager posle revolucije.

Edited by msv